Tien tips voor het vinden van goed personeel

Goede medewerkers voor een carwash of tankstation vinden is vaak een hele opgave. CarwashPro, het zusterblad van TankPro, zocht uit waar op gelet moet worden in de zoektocht naar nieuw en goed passend personeel voor een wasgelegenheid of voor een tankstation. De perfecte medewerker bestaat niet. Maar richt je zoektocht op een sollicitant die zo goed mogelijk aan de gestelde eisen voldoet. Lees hieronder de vele tips voor exploitanten en managers van tankstation-  en autowasbedrijven die op zoek zijn naar goed personeel.

Kies niet voor Koning Eenoog

Als je tien reacties hebt, selecteer dan niet op basis van deze tien, maar beoordeel elke reactie separaat. Maak geen voorspelling van wie de beste kandidaat zou kunnen zijn. Als iemand niet voldoet, wijs hem dan af. Je hoeft immers niet uit deze tien te kiezen als er geen geschikte kandidaat tussen zit. Het is beter om de zoektocht voort te zetten dan te kiezen voor iemand die niet echt voldoet, maar minder slecht scoort dan de andere kandidaten.

Lees het volledige verhaal op ons nieuwe online vakblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/02/21/tien-tips-voor-het-vinden-van-goed-carwash-personeel/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.