Van Staveren viert 70-jarig bestaan

Brandstoffenhandelaar Van Staveren bestaat in 2017 zeventig jaar. Het bedrijf vierde dit onlangs met een symposium in Theater ’t Voorhuys in thuisstad Emmeloord. Daar werd teruggekeken op de afgelopen zeventig jaar door Nico van Staveren, die 45 jaar directeur-eigenaar is geweest. Inmiddels staat Jitha van Staveren aan het roer. Zij blikte vooruit en sprak over de ambities van het bedrijf.

Woensdag 18 januari was het exact zeventig jaar geleden dat Nicolaas van Staveren zich vestigde als ondernemer. Inmiddels is het stokje overgegeven aan de derde generatie: kleindochter Jitha. Zij vertelde in Emmeloord over haar visie op de toekomst van de branche en deelde haar ambities om hetgeen haar opa en vader hebben gedaan in de Noordoostpolder door te trekken naar de rest van Noordoost Nederland.

Ronald McDonald Huis

In plaats van een cadeau werd aan genodigden gevraagd een bedrag over te maken aan de Alberta van Staveren-stichting. Vanuit deze stichting is een cheque van zevenduizend euro overhandigd aan Lianne Booijink van het Ronald McDonald Huis Zwolle. Het bedrag wordt onder meer besteed aan een nieuwe keuken voor het huis. In het Ronald McDonald Huis Zwolle logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het ziekenhuis. Het huis is een plek om tot rust te komen en steun te vinden bij andere ouders en vrijwilligers.

Van Staveren heeft momenteel een netwerk van bijna veertig tankstations, met de merken Esso, Shell en Tank S. Het zwaartepunt ligt in de Noordoostpolder, met daarnaast stations in andere delen van Flevoland en in onder meer Gelderland en Overijssel. Tevens is het leverancier van brandstoffen en smeermiddelen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Van Staveren viert 70-jarig bestaan | TankPro.nl

Van Staveren viert 70-jarig bestaan

Brandstoffenhandelaar Van Staveren bestaat in 2017 zeventig jaar. Het bedrijf vierde dit onlangs met een symposium in Theater ’t Voorhuys in thuisstad Emmeloord. Daar werd teruggekeken op de afgelopen zeventig jaar door Nico van Staveren, die 45 jaar directeur-eigenaar is geweest. Inmiddels staat Jitha van Staveren aan het roer. Zij blikte vooruit en sprak over de ambities van het bedrijf.

Woensdag 18 januari was het exact zeventig jaar geleden dat Nicolaas van Staveren zich vestigde als ondernemer. Inmiddels is het stokje overgegeven aan de derde generatie: kleindochter Jitha. Zij vertelde in Emmeloord over haar visie op de toekomst van de branche en deelde haar ambities om hetgeen haar opa en vader hebben gedaan in de Noordoostpolder door te trekken naar de rest van Noordoost Nederland.

Ronald McDonald Huis

In plaats van een cadeau werd aan genodigden gevraagd een bedrag over te maken aan de Alberta van Staveren-stichting. Vanuit deze stichting is een cheque van zevenduizend euro overhandigd aan Lianne Booijink van het Ronald McDonald Huis Zwolle. Het bedrag wordt onder meer besteed aan een nieuwe keuken voor het huis. In het Ronald McDonald Huis Zwolle logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het ziekenhuis. Het huis is een plek om tot rust te komen en steun te vinden bij andere ouders en vrijwilligers.

Van Staveren heeft momenteel een netwerk van bijna veertig tankstations, met de merken Esso, Shell en Tank S. Het zwaartepunt ligt in de Noordoostpolder, met daarnaast stations in andere delen van Flevoland en in onder meer Gelderland en Overijssel. Tevens is het leverancier van brandstoffen en smeermiddelen.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.