OOTW behaalt mijlpaal van 20.000 deelnemers in 1 jaar

Opleidingsinstituut voor tankstations en wasbedrijven OOTW heeft vorige week de twintigduizendste deelnemer gehuldigd. Het betrof NRGValue-medewerkster Silvana Spoor. De prijs bestond uit een bos bloemen, een kadobon van vijftig euro en een taart voor het hele stationsteam.

OOTW is verrast door het hoge aantal deelnemers aan het opleidingsprogramma. “Laten we eerlijk zijn, zo snel hadden we dit aantal niet verwacht. Toen de teller in november twintigduizend deelnemers aangaf, waren we daar uiteraard trots op.” De mijlpaal is grotendeels te danken aan de gratis e-learnings die worden aangeboden via www.mijnbranchepaspoort.nl. Het aantal is een fikse vooruitgang in vergelijking met vorig jaar.

Esso

Op donderdag 1 december ging het opleidingsinstituut langs bij de twintigduizendste deelnemer, die werkzaam is bij een Esso-station aan de Gordelweg in Rotterdam. De medewerkster wist van niets en was door haar manager naar het tankstation gelokt voor de prijsuitreiking.

Silvana heeft al meerdere e-learnings van OOTW gemaakt. “Ik vind het erg leuk. Zo leer je toch weer wat bij en blijf je up-to-date.” Het personeelslid is eind deze maand twee jaar bij het tankstation werkzaam en wil zich in de toekomst verder blijven ontwikkelen met de trainingen en e-learnings van het opleidingsfonds.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.