TanQyou stelt Bert Meijering aan als nieuwe netwerkmanager

Bert Meijering is gestart als nieuwe netwerkmanager bij tankstationformule TanQyou. Meijering is per 1 juni gestart bij deze nieuwkomer in de petrolbranche. Oprichter van het bedrijf is ICT-ondernemer Jan-Harmen Akkerman. Hij opende vorig jaar in Franeker een onbemande vestiging volgens het TanQyou-concept, waarbij loyalty en nieuwe digitale toepassingen een centrale rol spelen.

Akkerman geeft aan dat er veel belangstelling is vanuit de branche in de formule. “Om die belangstelling en de toekomstige groeipotentie van eigen en van franchisevestigingen te begeleiden en te coördineren, was het noodzakelijk om een netwerkmanager aan te stellen”, aldus Akkerman.

Nieuwe stations

Meijering heeft ruime ervaring opgedaan in de franchisewereld, onder meer bij winkelketen Blokker, en houdt zich de aankomende jaren met name bezig met het onderhouden van contacten van belangstellenden uit de branche en het acquireren van nieuwe stations voor zowel koop en huur als voor exploitatie op franchisebasis.

TanQyou is een onbemande formule, waarin het verzamelen van klantgegevens en de daarbij behorende loyalty-kansen centraal staan. Als alles volgens planning verloopt, opent het bedrijf in de loop van dit jaar nog meer stations. Ook wil Akkerman het concept beschikbaar stellen voor andere exploitanten, al dan niet volgens een franchiseconstructie.

Lees ook: ICT-ondernemer start franchiseformule voor onbemande stations

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.