Tankstation Argos

Twee nieuwe stations voor Argos

Tankstation Argos Bron: Argos

Oliehandelaar Argos heeft er sinds kort weer twee tankstations bij: in Poeldijk en Giessen. In Poeldijk aan de Jan Barendselaan is de voormalige Tamoil-locatie van Tanqplus omgekleurd naar Argos. Tanqplus exploiteert de pompshop en Argos is verantwoordelijk voor het voorterrein.

In Giessen heeft Argos de voormalige BP-pomp van de familie Kant overgenomen. Het gaat om een onbemande pomp. Binnenkort is er een verdere uitbreiding te verwachten van het aantal Argos-stations. Brandstofleverancier GP Groot bouwt twee nieuwe onbemande tankstations op bedrijventerrein Plaspoelpolder in Rijswijk en op bedrijventerrein Rengers in Kolham (Groningen). Die moeten rond de zomervakantie openen.

Vught en N57

Ook afgelopen najaar opende Argos al een aantal nieuwe vestigingen. Zo kwam het onbemande station De Baarzen in Vught in handen van Argos. Eerder al verkreeg het bedrijf bij de jaarlijkse veiling van snelwegstations een station aan de N57. Sinds september is Argos onderdeel van de Zwitsers oliemaatschappij Varo Energy.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.