Opleidingsinstituut OOTW komt met nieuwe trainingsgids

Het opleidingsinstituut voor de tankstation- en carwashbranche OOTW heeft een nieuwe trainingsgids uitgebracht. Hierin vinden werkgevers en werknemers uit de petrolsector een uitgebreid overzicht van trainingen voor zowel ondernemers als medewerkers. Ook informatie over het branchepaspoort, subsidies en de gratis opleidingsvoucher is terug te vinden in deze gids.

OOTW is het kennis- en opleidingsinstituut van de tankstation- en autowasbranche. Het biedt opleidingen aan op het gebied van onder meer tabaksverkoop, hoe om te gaan met agressieve klanten, het voorkomen van overvallen en de verkoop van lpg.

Cao

Opleidingen vormen een belangrijk onderdeel voor professionals uit de branche. Niet toevallig is in de nieuwe cao het aantal uren dat een opleiding kan worden gevolgd, verdubbeld. Van vier naar acht uur per jaar. In de vorige cao was ook al een verdubbeling opgenomen in vergelijking met de cao daarvoor.

Bekijk de nieuwe gids via:
http://ootw.nl/media/125616/ootw_trainingsboekje_2016_.pdf

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Opleidingsinstituut OOTW komt met nieuwe trainingsgids | TankPro.nl

Opleidingsinstituut OOTW komt met nieuwe trainingsgids

Het opleidingsinstituut voor de tankstation- en carwashbranche OOTW heeft een nieuwe trainingsgids uitgebracht. Hierin vinden werkgevers en werknemers uit de petrolsector een uitgebreid overzicht van trainingen voor zowel ondernemers als medewerkers. Ook informatie over het branchepaspoort, subsidies en de gratis opleidingsvoucher is terug te vinden in deze gids.

OOTW is het kennis- en opleidingsinstituut van de tankstation- en autowasbranche. Het biedt opleidingen aan op het gebied van onder meer tabaksverkoop, hoe om te gaan met agressieve klanten, het voorkomen van overvallen en de verkoop van lpg.

Cao

Opleidingen vormen een belangrijk onderdeel voor professionals uit de branche. Niet toevallig is in de nieuwe cao het aantal uren dat een opleiding kan worden gevolgd, verdubbeld. Van vier naar acht uur per jaar. In de vorige cao was ook al een verdubbeling opgenomen in vergelijking met de cao daarvoor.

Bekijk de nieuwe gids via:
http://ootw.nl/media/125616/ootw_trainingsboekje_2016_.pdf

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.