Breng uw stem uit voor de Edsko Schuitema Prijs

Brancheorganisatie Beta riep afgelopen jaar de Edsko Schuitema Prijs in het leven. Deze prijs wordt in de loop van 2016 uitgereikt en is bedoeld voor mensen of initiatieven die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan verbetering van de tankstationsector. Professionals uit de branche kunnen hun nominaties doen via: www.beta-tankstations.nl/prijs.

Edsko Schuitema (zie foto onder) was in 1990 één van de oprichters van belangenvereniging Beta. Hij bleef al die tijd werken voor de belangenvereniging, maar overleed plotseling eerder dit jaar. Om hem te eren heeft de brancheorganisatie deze prijs in het leven geroepen, waarbij ze ondersteund wordt door vakblad TankPro.

De prijs wordt uitgereikt aan een persoon of onderneming die innovatief en/of betekenisvol is geweest voor de petrolsector. Deze persoon of onderneming hoeft niet verbonden te zijn aan Beta. Ook leden en initiatieven van andere brancheverenigingen of zonder link met een belangenorganisatie, komen in aanmerking voor de prijs.

Nomineren

Iedereen die actief is in de branche kan iemand nomineren via het de website: www.beta-tankstations.nl/prijs. Een jury zal uit de nominaties drie namen selecteren die doorgaan naar een tweede stemronde. De winnaar van die tweede stemronde ontvangt de Edsko Schuitema Prijs. De uitslag wordt in de loop van 2016 bekendgemaakt.

Edsko Schuitema

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.