Tankstation Vakbeurs succesvol met ruim duizend bezoekers

Ruim duizend professionals uit de petrolbranche hebben dinsdag de Tankstation Vakbeurs bezocht. Samen met de tachtig exposanten en de meer dan 150 congresbezoekers maakt dit het evenement in Expo Houten tot een succes. Op de dag was er veel ruimte voor innovaties en konden bezoekers de laatste ontwikkelingen doornemen met oude en nieuwe bekenden. De organisatie was in handen van vakblad TankPro.

In vergelijking met de eerste editie, is de Tankstation Vakbeurs dit jaar op alle vlakken gegroeid. Zowel het aantal vakbeurs- en congresbezoekers als het aantal exposanten groeide aanzienlijk.

Innovaties

Tijdens de dag was er een uitgebreid programma van workshops. Onderwerpen die werden besproken, waren onder meer het vergroten van de veiligheid op het tankstation, de gevolgen van de nieuwe cao, de veranderingen in de brandstofmix de komende jaren, de Participatiewet, de tankshop, onbemand auto’s wassen, de mogelijkheden van ICT en temperatuurcorrectie van brandstoffen.

Ook waren er volop innovaties te zien op de beursvloer met exposanten. Zowel op het gebied van voorterrein als voor de shop en carwash konden ondernemers, handelaren en maatschappijen ideeën opdoen om hun rendement nog verder te verbeteren.

Nationaal Tankstation Congres

Ruim 150 geïnteresseerden bezochten de tweede editie van het Nationaal Tankstation Congres. Hierbij was veel aandacht voor kansen die er zijn in de tankstationmarkt. Onder andere het belang van het verzamelen van klantgegevens, onderscheidend zijn met je shop en de kracht van bemande tankstations kwamen aan bod.

Daarnaast werd uitgebreid ingegaan op de gevolgen van de aanhoudende lage olieprijs en wat er komt kijken bij het verhuren van je station. Nieuw was deze keer dat de bezoekers interactief konden meedoen met het congres, door vragen in te sturen via de smartphone. Ook konden ze met behulp van de telefoon stemmen op diverse stellingen.

Volgend jaar

Graag wil de organisatie alle bezoekers en exposanten bedanken voor hun deelname aan de Tankstation Vakbeurs 2015. Zij zijn onmisbaar voor een succesvol evenement.

Houd uw agenda vast vrij voor dinsdag 15 november 2016. Dan vindt namelijk de Tankstation Vakbeurs 2016 plaats!

Bekijk de sfeervideo van de Tankstation Vakbeurs:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation Vakbeurs succesvol met ruim duizend bezoekers | TankPro.nl

Tankstation Vakbeurs succesvol met ruim duizend bezoekers

Ruim duizend professionals uit de petrolbranche hebben dinsdag de Tankstation Vakbeurs bezocht. Samen met de tachtig exposanten en de meer dan 150 congresbezoekers maakt dit het evenement in Expo Houten tot een succes. Op de dag was er veel ruimte voor innovaties en konden bezoekers de laatste ontwikkelingen doornemen met oude en nieuwe bekenden. De organisatie was in handen van vakblad TankPro.

In vergelijking met de eerste editie, is de Tankstation Vakbeurs dit jaar op alle vlakken gegroeid. Zowel het aantal vakbeurs- en congresbezoekers als het aantal exposanten groeide aanzienlijk.

Innovaties

Tijdens de dag was er een uitgebreid programma van workshops. Onderwerpen die werden besproken, waren onder meer het vergroten van de veiligheid op het tankstation, de gevolgen van de nieuwe cao, de veranderingen in de brandstofmix de komende jaren, de Participatiewet, de tankshop, onbemand auto’s wassen, de mogelijkheden van ICT en temperatuurcorrectie van brandstoffen.

Ook waren er volop innovaties te zien op de beursvloer met exposanten. Zowel op het gebied van voorterrein als voor de shop en carwash konden ondernemers, handelaren en maatschappijen ideeën opdoen om hun rendement nog verder te verbeteren.

Nationaal Tankstation Congres

Ruim 150 geïnteresseerden bezochten de tweede editie van het Nationaal Tankstation Congres. Hierbij was veel aandacht voor kansen die er zijn in de tankstationmarkt. Onder andere het belang van het verzamelen van klantgegevens, onderscheidend zijn met je shop en de kracht van bemande tankstations kwamen aan bod.

Daarnaast werd uitgebreid ingegaan op de gevolgen van de aanhoudende lage olieprijs en wat er komt kijken bij het verhuren van je station. Nieuw was deze keer dat de bezoekers interactief konden meedoen met het congres, door vragen in te sturen via de smartphone. Ook konden ze met behulp van de telefoon stemmen op diverse stellingen.

Volgend jaar

Graag wil de organisatie alle bezoekers en exposanten bedanken voor hun deelname aan de Tankstation Vakbeurs 2015. Zij zijn onmisbaar voor een succesvol evenement.

Houd uw agenda vast vrij voor dinsdag 15 november 2016. Dan vindt namelijk de Tankstation Vakbeurs 2016 plaats!

Bekijk de sfeervideo van de Tankstation Vakbeurs:

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.