Berkman voegt twee tankstations toe aan netwerk

Oliehandelaar Berkman heeft eerder deze maand twee tankstations aan het eigen netwerk toegevoegd. Het gaat om twee vestigingen in het Zuid-Hollandse Hellevoetsluis, waarvan er eentje bemand is en de andere onbemand. Door de overname komt het aantal locaties van het bedrijf uit Barendrecht op 73.

Het bemande station is gelegen aan de Rijksstraatweg in Hellevoetsluis en wordt op korte termijn omgekleurd naar de geel-oranje signing van Berkman. De andere locatie aan de Moriaanseweg West werd vóór de overname uitgebaat onder Pin & Go-vlag, het onbemande merk van Berkman. Dat merk blijft voorlopig op de luifel staan.

Shop

De bemande locatie heeft naast een shop ook een rollover en zelfwasfaciliteiten. Ook deze worden sinds de overname uitgebaat door Berkman zelf. Gebruikers van Berkman-pas kunnen sinds begin deze maand bij beide locaties terecht.

Berkman is een brandstofhandelaar uit het Zuid-Hollandse Barendrecht en beschikt na de overname van beide stations over 73 vestigingen. Deze worden uitgebaat onder diverse merken: Pin & Go, Tank Plezierig, BP en Berkman. Daarnaast zijn er diverse dealers die hun eigen naam op de luifel hebben staan. Het merendeel van de stations ligt in het zuidwesten van het land.

Lees ook: Zelfservice bakery bij vernieuwd Berkman-station in Ulvenhout

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.