Ravage na rammen pomp bij Tinq-station Zandvoort

Een Tinq-vestiging in Zandvoort is eerder deze week geramd door een voertuig. De bestuurder raakte volgens eigen zeggen de macht over het stuur kwijt en kwam tot stilstand tegen een pomp. Een explosie bleef uit, maar het station moest wel worden afgesloten. Bij het incident viel één gewonde, de bestuurder zelf.

Zaterdagochtend rond 04:20 uur kregen de hulpdiensten een melding binnen dat een auto een tankstation had geramd aan Boulevard Barnaart in Zandvoort. De brandweer rukte uit, maar eenmaal ter plekke bleek dat de schade niet dusdanig was dat ze hoefden in te grijpen.

Ziekenhuis

Wel bleek bij aankomst dat het voertuig weliswaar nog aanwezig was, maar dat de automobilist was verdwenen. Rond 05:00 uur diezelfde nacht meldde de bestuurder zich alsnog bij het station, waarna hij gewond is afgevoerd naar een ziekenhuis.

Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De automobilist ligt nog steeds in het ziekenhuis, maar is volgens een politiewoordvoerder momenteel niet aanspreekbaar. Wel is inmiddels duidelijk dat er geen alcohol in het spel was. Ten tijde van het ongeval was er geen andere klant op het station aanwezig. Ook personeel was er niet, Tinq is immers een onbemande formule.

Lees ook: Vrachtwagen rijdt tankshop binnen en veroorzaakt ravage

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ravage na rammen pomp bij Tinq-station Zandvoort | TankPro.nl

Ravage na rammen pomp bij Tinq-station Zandvoort

Een Tinq-vestiging in Zandvoort is eerder deze week geramd door een voertuig. De bestuurder raakte volgens eigen zeggen de macht over het stuur kwijt en kwam tot stilstand tegen een pomp. Een explosie bleef uit, maar het station moest wel worden afgesloten. Bij het incident viel één gewonde, de bestuurder zelf.

Zaterdagochtend rond 04:20 uur kregen de hulpdiensten een melding binnen dat een auto een tankstation had geramd aan Boulevard Barnaart in Zandvoort. De brandweer rukte uit, maar eenmaal ter plekke bleek dat de schade niet dusdanig was dat ze hoefden in te grijpen.

Ziekenhuis

Wel bleek bij aankomst dat het voertuig weliswaar nog aanwezig was, maar dat de automobilist was verdwenen. Rond 05:00 uur diezelfde nacht meldde de bestuurder zich alsnog bij het station, waarna hij gewond is afgevoerd naar een ziekenhuis.

Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De automobilist ligt nog steeds in het ziekenhuis, maar is volgens een politiewoordvoerder momenteel niet aanspreekbaar. Wel is inmiddels duidelijk dat er geen alcohol in het spel was. Ten tijde van het ongeval was er geen andere klant op het station aanwezig. Ook personeel was er niet, Tinq is immers een onbemande formule.

Lees ook: Vrachtwagen rijdt tankshop binnen en veroorzaakt ravage

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.