Autofood, tankstation, krimpen ad IJssel, wasstraat

Oliehandelaar Den Hartog neemt Oirschot Olie over

De Zuid-Hollandse oliehandelaar Den Hartog heeft leverancier van smeermiddelen Oirschot Olie overgenomen. Welk bedrag met de overname is gemoeid, maakt het bedrijf niet bekend. Den Hartog is eigenaar van de Autofood-stations en besloot tot de overname, vanwege de schaalvoordelen die het biedt. Beide bedrijven zijn exclusief distributeur van smeermiddelen van Exxon Mobil in Nederland.

De transactie heeft vorige maand plaatsgevonden. Oirschot Olie blijft na de overname onder eigen naam actief. Oirschot Olie levert smeermiddelen in de business-to-business markt, bijvoorbeeld aan autobedrijven en transporteurs. Ook Den Hartog levert smeermiddelen. Hun producten zijn onder andere terug te vinden bij tankstations.

Brandstoffen

”Met de overname willen we schaalvergroting bereiken”, legt Barend van Kooten van Den Hartog uit. ”Omdat beide bedrijven gedeeltelijk dezelfde activiteiten hebben, kunnen we onze processen na de overname nog efficiënter uitvoeren.”

Den Hartog is niet alleen leverancier van smeermiddelen en brandstoffen, het is tevens eigenaar van de Autofood-stations, waarvan er momenteel 53 zijn. Het gaat hierbij om zowel bemande als onbemande locaties. Het merendeel van de stations ligt in het midden van het land. Ook in Noord-Brabant heeft Den Hartog een aantal vestigingen onder Autofood-vlag.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Oliehandelaar Den Hartog neemt Oirschot Olie over | TankPro.nl
Autofood, tankstation, krimpen ad IJssel, wasstraat

Oliehandelaar Den Hartog neemt Oirschot Olie over

De Zuid-Hollandse oliehandelaar Den Hartog heeft leverancier van smeermiddelen Oirschot Olie overgenomen. Welk bedrag met de overname is gemoeid, maakt het bedrijf niet bekend. Den Hartog is eigenaar van de Autofood-stations en besloot tot de overname, vanwege de schaalvoordelen die het biedt. Beide bedrijven zijn exclusief distributeur van smeermiddelen van Exxon Mobil in Nederland.

De transactie heeft vorige maand plaatsgevonden. Oirschot Olie blijft na de overname onder eigen naam actief. Oirschot Olie levert smeermiddelen in de business-to-business markt, bijvoorbeeld aan autobedrijven en transporteurs. Ook Den Hartog levert smeermiddelen. Hun producten zijn onder andere terug te vinden bij tankstations.

Brandstoffen

”Met de overname willen we schaalvergroting bereiken”, legt Barend van Kooten van Den Hartog uit. ”Omdat beide bedrijven gedeeltelijk dezelfde activiteiten hebben, kunnen we onze processen na de overname nog efficiënter uitvoeren.”

Den Hartog is niet alleen leverancier van smeermiddelen en brandstoffen, het is tevens eigenaar van de Autofood-stations, waarvan er momenteel 53 zijn. Het gaat hierbij om zowel bemande als onbemande locaties. Het merendeel van de stations ligt in het midden van het land. Ook in Noord-Brabant heeft Den Hartog een aantal vestigingen onder Autofood-vlag.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.