tanken, België, GeenStijl

GeenStijlTV over de spitsstrook naar Belgisch tankstation

De Nederlandse grensgemeente Goirle heeft een extra spitsstrook aangelegd om het Nederlanders nog makkelijker te maken om in België te tanken. GeenStijl is de files richting de Belgische grens ook opgemerkt. En dat de lokale overheid liever investeert in voorzieningen voor de Belgische pomphouders, dan de eigen ondernemers te steunen. Die hebben te kampen met maar liefst 40% omzetdaling sinds de accijnsverhoging.

De beelden spreken voor zich. Net over de grens is het een file om te kunnen tanken. Bij de Nederlandse grenspomphouders is geen auto te bekennen. Slechts een enkeling komt langs om de banden op te pompen.

Bekijk de uitzending van GeenStijlTV:

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.