Vernieuwd DCO-tankstation geeft fikse korting bij heropening

Bij de heropende DCO-vestiging in het Gelderse Voorst krijgen klanten een stevige korting op de brandstofprijzen. Voor zowel benzine, diesel als lpg geldt een korting van 25 cent op de adviesprijs. Eigenaar Jan de Croon besloot hiertoe om te vieren dat het tankstation weer open is na een brand eind maart. De Croon maakte van de nood een deugd en voorzag zijn shop in de tussenliggende periode van een grondige facelift.

Zo is er ruimte gekomen voor een broodjescorner met dagverse producten en heeft de shop een cadeau en bloemencorner gekregen. In de shop is van 1 april tot 1 oktober een ijssalon te vinden van Talamini. Een keten die verspreid over het land vijf ijssalons heeft, de vestiging in het DCO-tankstation niet meegerekend. In samenwerking met de Rabobank is in de shop een pin-automaat aangebracht.

Noodshop

Sinds de brand eind maart is de vestiging altijd open gebleven. Daarbij is gebruik gemaakt van een ‘noodshop’ in het halfjaar dat de reguliere shop verbouwd werd. De brand ontstond in de nacht van 26 op 27 maart rond drie uur ‘s nachts in de koeling bij de broodjescorner. De dag na de brand was het station gewoon open en werd korting gegeven aan de klanten, vanwege de brandoverlast.

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 november krijgen klanten ook korting onder het motto ‘Het kwartje van Jan’. Met de actie wil De Croon zijn klanten kennis laten maken met de vernieuwde shop. Wel stelt hij een maximum van 250 liter per klant en mag er niet worden ‘gehamsterd’ met jerrycans.

Brandstoffen

DCO staat voor De Croon Oliehandel en is een exploitant van een vier tankstations in het oosten van het land. Naast de vestiging in Voorst zijn dat locaties in Deventer, Markelo en Twello. Ook heeft het bedrijf onder meer een autohandel en levert het brandstoffen aan de landbouwsector.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vernieuwd DCO-tankstation geeft fikse korting bij heropening | TankPro.nl

Vernieuwd DCO-tankstation geeft fikse korting bij heropening

Bij de heropende DCO-vestiging in het Gelderse Voorst krijgen klanten een stevige korting op de brandstofprijzen. Voor zowel benzine, diesel als lpg geldt een korting van 25 cent op de adviesprijs. Eigenaar Jan de Croon besloot hiertoe om te vieren dat het tankstation weer open is na een brand eind maart. De Croon maakte van de nood een deugd en voorzag zijn shop in de tussenliggende periode van een grondige facelift.

Zo is er ruimte gekomen voor een broodjescorner met dagverse producten en heeft de shop een cadeau en bloemencorner gekregen. In de shop is van 1 april tot 1 oktober een ijssalon te vinden van Talamini. Een keten die verspreid over het land vijf ijssalons heeft, de vestiging in het DCO-tankstation niet meegerekend. In samenwerking met de Rabobank is in de shop een pin-automaat aangebracht.

Noodshop

Sinds de brand eind maart is de vestiging altijd open gebleven. Daarbij is gebruik gemaakt van een ‘noodshop’ in het halfjaar dat de reguliere shop verbouwd werd. De brand ontstond in de nacht van 26 op 27 maart rond drie uur ‘s nachts in de koeling bij de broodjescorner. De dag na de brand was het station gewoon open en werd korting gegeven aan de klanten, vanwege de brandoverlast.

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 november krijgen klanten ook korting onder het motto ‘Het kwartje van Jan’. Met de actie wil De Croon zijn klanten kennis laten maken met de vernieuwde shop. Wel stelt hij een maximum van 250 liter per klant en mag er niet worden ‘gehamsterd’ met jerrycans.

Brandstoffen

DCO staat voor De Croon Oliehandel en is een exploitant van een vier tankstations in het oosten van het land. Naast de vestiging in Voorst zijn dat locaties in Deventer, Markelo en Twello. Ook heeft het bedrijf onder meer een autohandel en levert het brandstoffen aan de landbouwsector.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.