App toont klant dichtstbijzijnde Brandoil-tankstation

BrandOil heeft een app uitgebracht waarmee klanten het dichtstbijzijnde tankstation van de oliehandelaar kunnen vinden. Ook toont de applicatie wat de actuele prijzen zijn en welke acties het betreffende tankstation heeft.

Dat maakte BrandOil onlangs bekend.De toepassing voor smartphones heeft ook een navigatiefunctie. Als klanten niet bekend zijn in de omgeving, geeft app de te rijden route aan. De applicatie is beschikbaar voor zowel Apple- als Android-gebruikers.

Onbemand

BrandOil is vooral actief in het midden en noorden van het land. De in totaal 93 tankstations worden zowel door de organisatie als door ondernemers geëxploiteerd. Naast bemande verkooppunten van het eigen merk heeft BrandOil ook onbemande tankstations van AmiGo.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

App toont klant dichtstbijzijnde Brandoil-tankstation | TankPro.nl

App toont klant dichtstbijzijnde Brandoil-tankstation

BrandOil heeft een app uitgebracht waarmee klanten het dichtstbijzijnde tankstation van de oliehandelaar kunnen vinden. Ook toont de applicatie wat de actuele prijzen zijn en welke acties het betreffende tankstation heeft.

Dat maakte BrandOil onlangs bekend.De toepassing voor smartphones heeft ook een navigatiefunctie. Als klanten niet bekend zijn in de omgeving, geeft app de te rijden route aan. De applicatie is beschikbaar voor zowel Apple- als Android-gebruikers.

Onbemand

BrandOil is vooral actief in het midden en noorden van het land. De in totaal 93 tankstations worden zowel door de organisatie als door ondernemers geëxploiteerd. Naast bemande verkooppunten van het eigen merk heeft BrandOil ook onbemande tankstations van AmiGo.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.