Firezone, sponsor, PEC Zwolle

Firezone is nieuwe shirtsponsor PEC Zwolle

Firezone, sponsor, PEC Zwolle

Eredivisieclub PEC Zwolle heeft een nieuwe sponsor. Firezone staat vanaf het komende seizoen twee jaar lang op de rug van zowel het thuis- als uittenue. De uiting komt onderaan het wedstrijdshirt te staan en siert dus samen met Molecaten de achterzijde.

Peter Groen, directeur van Salland Olie waar Firezone onder valt, is blij met de sponsordeal. “PEC Zwolle staat te boek als een goede en betrouwbare club. Het afgelopen seizoen heeft het zich positief gepresenteerd aan heel Nederland. Los van het sportieve aspect, ademt PEC Zwolle ook entourage uit met een grote schare fans. Dit past bij onze doelgroep en de uitstraling van het merk Firezone.”

Firezone

Ook Edward van Wonderen, algemeen directeur van PEC Zwolle, is in zijn nopjes met de overeenkomst. “Met Firezone voegen wij een landelijke partner toe aan ons wedstrijdshirt. Hierdoor versterken de beide merken elkaar. Tevens is het mooi om te zien dat deze partij door de BVA-veiling van enkele weken geleden met ons in contact is gekomen. PEC Zwolle ziet uit naar een prettige samenwerking met Firezone.”

Firezone is een snel groeiende landelijke keten van onbemande tankstations. Firezone heeft een eigen depot en het vervoert de brandstoffen met eigen tankauto’s naar de Firezonestations.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.