Sander Vink PUUR

Retailorganisatie PUUR gaat het net even anders doen

PUUR Retail  Services is een nieuwe retailorganisatie voor de tankstationbranche. De inkoopcoöperatie richt zich onder meer op de zelfstandige pomphouder die nu nog geen deel uitmaakt van een inkoopcombinatie. PUUR belooft volledig transparant te zullen werken en altijd de beste deal aan te bieden aan de leden.

De motor achter PUUR is Sander Vink (37), zelf tankstationondernemer en oud-bestuurslid van de BETA.

Te druk

PUUR heeft op dit moment 17 leden maar wil dit jaar nog uitkomen op 35 leden en dan volgend jaar doorgroeien naar 100.

Vink: “Momenteel is er veel onrust in benzineland en staat er veel te gebeuren. Bovendien hebben veel ondernemers het te druk met het bekijken op welke manier de zaken nog beter georganiseerd kunnen worden. Wij willen en kunnen dit alles voor de ondernemer uit handen nemen.”

Mogelijkheden

PUUR Retail Services biedt de leden de mogelijkheid te kiezen uit een tweetal lidmaatschappen:

– Lidmaatschap A: betreft een totaalpakket van zowel het concept voor de shopactiviteiten alsmede de kostenstructuur.
– Lidmaatschap B: betreft een overeenkomst die uitsluitend betrekking heeft op de kostenstructuur.

Marktonderzoek

Vink zegt gedegen marktonderzoek te hebben gedaan. “Daaruit blijkt dat er zo’n 300 pomphouders zijn die voor onze organisatie in aanmerking zouden kunnen komen. Dit zijn meestal eigenwijze ondernemers met een aantal tankstations die zelf voor de beste aanbiedingen gaan. Als we hen kunnen overtuigen ontstaat er een sterke groep waarvoor een flinke kostenbesparing en een groter rendement mogelijk is.

Ook wil Vink de leden zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen.”Ondernemers die nu nog zelfstandig inkopen doen dat niet voor niets. Zij hebben een hoge mate van zelfstandig en vrijheid. Door volledig transparant te werken kunnen we die zelfstandigheid en vrijheid garanderen binnen de coöperatie. Dat is volgens mij het grote verschil met andere retailorganisaties.”

 

Auteur: Steven Don

2 reacties op “Retailorganisatie PUUR gaat het net even anders doen”

Annemarie van Wijk|02.10.12|13:22

Sander, van harte gefeliciteerd en heel veel succes.

Peter van der Veen|04.10.12|12:22

Sander, mooi initatief van een zeer active ondernemer. Met jouw ervaring in de detailhandel voor tankshops moet dit gaan lukken. Veel succes!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Retailorganisatie PUUR gaat het net even anders doen | TankPro.nl
Sander Vink PUUR

Retailorganisatie PUUR gaat het net even anders doen

PUUR Retail  Services is een nieuwe retailorganisatie voor de tankstationbranche. De inkoopcoöperatie richt zich onder meer op de zelfstandige pomphouder die nu nog geen deel uitmaakt van een inkoopcombinatie. PUUR belooft volledig transparant te zullen werken en altijd de beste deal aan te bieden aan de leden.

De motor achter PUUR is Sander Vink (37), zelf tankstationondernemer en oud-bestuurslid van de BETA.

Te druk

PUUR heeft op dit moment 17 leden maar wil dit jaar nog uitkomen op 35 leden en dan volgend jaar doorgroeien naar 100.

Vink: “Momenteel is er veel onrust in benzineland en staat er veel te gebeuren. Bovendien hebben veel ondernemers het te druk met het bekijken op welke manier de zaken nog beter georganiseerd kunnen worden. Wij willen en kunnen dit alles voor de ondernemer uit handen nemen.”

Mogelijkheden

PUUR Retail Services biedt de leden de mogelijkheid te kiezen uit een tweetal lidmaatschappen:

– Lidmaatschap A: betreft een totaalpakket van zowel het concept voor de shopactiviteiten alsmede de kostenstructuur.
– Lidmaatschap B: betreft een overeenkomst die uitsluitend betrekking heeft op de kostenstructuur.

Marktonderzoek

Vink zegt gedegen marktonderzoek te hebben gedaan. “Daaruit blijkt dat er zo’n 300 pomphouders zijn die voor onze organisatie in aanmerking zouden kunnen komen. Dit zijn meestal eigenwijze ondernemers met een aantal tankstations die zelf voor de beste aanbiedingen gaan. Als we hen kunnen overtuigen ontstaat er een sterke groep waarvoor een flinke kostenbesparing en een groter rendement mogelijk is.

Ook wil Vink de leden zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen.”Ondernemers die nu nog zelfstandig inkopen doen dat niet voor niets. Zij hebben een hoge mate van zelfstandig en vrijheid. Door volledig transparant te werken kunnen we die zelfstandigheid en vrijheid garanderen binnen de coöperatie. Dat is volgens mij het grote verschil met andere retailorganisaties.”

 

Auteur: Steven Don

2 reacties op “Retailorganisatie PUUR gaat het net even anders doen”

Annemarie van Wijk|02.10.12|13:22

Sander, van harte gefeliciteerd en heel veel succes.

Peter van der Veen|04.10.12|12:22

Sander, mooi initatief van een zeer active ondernemer. Met jouw ervaring in de detailhandel voor tankshops moet dit gaan lukken. Veel succes!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.