clemens_van_hulten

Clemens van Hulten in Raad van Advies XXImo

clemens_van_hulten

Clemens van Hulten, pomphouder en voorzitter van Bovag Tankstations, is met ingang van 5 september 2012 benoemd in de Raad van Advies van XXImo, de nieuwe mobiliteitskaart. Van Hulten wordt door XXImo gezien als ‘een visionair in de Nederlandse tankwereld en een zeer betrokken tankstationondernemer’. De aanstelling is voor de duur van een jaar.
 
De Bovag-voorzitter zegt op persoonlijke titel de functie te hebben aangenomen. Hij krijgt geen vergoeding.: “Ik draag graag bij aan nieuwe initiatieven die onafhankelijkheid van de tankstationondernemer bevorderen. XXImo verdient alle lof voor het op de markt brengen van een vernieuwend concept dat mobiliteit breed ondersteunt.”

“Tankstations spelen daarin een belangrijke rol en ik wil graag het belang van de tankstationondernemer scherp in het oog houden. XXImo staat daar open voor.”

Vereerd

Patrick Bunnik,  algemeen directeur van XXImo:  “Wij zijn zeer vereerd met het toetreden van Clemens tot onze Raad van Advies. Deze raad bestaat nu een jaar en heeft een grote toegevoegde waarde in de ontwikkeling van XXImo.”

Onder aanvoering van oud-NS en oud-Schiphol topman Karel Noordzij komt de zeskoppige Raad van Advies ieder kwartaal bijeen om het management van XXImo te ondersteunen in het maken van keuzes in het beleid en te spreken over de toekomstige strategie.

Lees ook: Mobiliteitskaart pas voorwaarden aan na kritiek

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.