Automechanika Frankfurt

Veel innovaties op Automechanika Frankfurt 2012

Automechanika Frankfurt

De grootste automotive beurs ter wereld is weer aanstaande, de Automechanika Frankfurt 2012. Van 11 september tot 16 september zullen zo’n 150.000 bezoekers zich kunnen vergapen aan tal van innovaties op het gebied van carwash, beveiliging, autotechniek en werkplaats. BETA Wassen organiseert een tweedaagse excursie naar de beurs.

Een van de nieuwe exposanten op Automechanika is BigBrother Security Systems. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in beveiliging van tankstations biedt met PumpWatch Hybride met pos-integratie een oplossing voor specifieke cameraproblemen op tankstations.

Ook kan het met BigBrother Businees Intelligence  precies nagaan wat het gedrag is van de trouwe klant en dit in kaart brengen zodat de pomphouder hierop zijn marketingstrategie kan aanpassen.

Vaste speler

WashTec is een vaste speler op de Automechika beurs. Volgens woordvoerder Peter van der Veen is het een van de belangrijkste beurzen in het carwash-segment: “Vandaar dat we ook groot uitpakken. We hebben buiten een gehele wasstraat opgebouwd en zullen daarbij tal van innovaties tonen.”

Innovatie 1: De nieuwe Softcare Pro Classic met ShineTecs Express programma. In gemiddeld slechts 6,5 minuut wassen, polishen met ShineTecs en drogen! Meer omzet per uur met een hogere gemiddelde opbrengst.

Tijdwinst

Innovatie 2: Drive-In concept. Meer gemak en comfort voor klanten. Kaart/code invoer vanachter het stuur, dus lekker in de auto blijven zitten tijdens het wassen. Met unieke claxonsensor als noodstop bediening. Was tot 3 auto’s per uur meer door tijdwinst, dus meer winst en biedt klanten hetzelfde comfort als in een kettingwasstraat.

Innovatie 3: Softcare2 Pro Touchless en Touchless-Combi.  Borstelloos wassen met alleen het Touchless hogedrukprogramma of gecombineerde Touchless hogedruk met SofTecs borstelwassing. Of het Touchless hogedrukprogramma en het polishprogramma met ShinTecs.

Bestelwagens

Innovatie 4: De AquaX, het meest innovatieve en efficiënte waterbehandelingssysteem voor roll-overs, reeds bekroond tijdens de beurs Autoequip in Parijs met de innovatie award.

Innovatie 5: Softcare Pro Classic XL320. Bedient een nieuwe doelgroep, Wast extra verhoogde bestelwagens en bestelwagens met laadbak-opbouw en campers, daarnaast kunnen ook gewoon personenauto’s wassen en drogen. De invulling tussen een normale roll-over en een truckwash installatie.

Primeur

Innovatie 6: ACS- Automatic Chemical Dosing system. „ACS“ biedt een nieuw en uniek chemie-doseersysteem.Elk „ACS“- patroon past uitsluitend in de daarvoor bekende houder in het roll-over portaal. Het ene product kan dus niet verwisseld worden met een ander product, en er kan niet gemorst worden. Dus ook geen stilstand meer door foutief bijvullen! Iedere medewerker kan nu dus chemie bijvullen in de roll-over, er is geen speciale kennis benodigd.

Bovendien komt WashTec nog met een primeur die op de beurs zal worden getoond.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.