Ewout Klok

Ewout Klok stopt als voorzitter BETA

Ewout Klok

Ewout Klok stopt volgende maand als voorzitter van de belangenvereniging voor tankstations BETA. Klok is vooral bekend geworden door zijn onomwonden aanpak van problemen binnen de branche. Hij wist met regelmaat de landelijk pers te halen door (ludieke) acties als het ‘verkopen’ van alcohol op het tankstation of het uitloven van een beloning van 5000 euro voor het opsporen van tankstationovervallers. Klok is 7 jaar voorzitter geweest. Wie hem binnen de BETA gaat opvolgen is nog onduidelijk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.