Alle partijen bij elkaar op ServiceStation vakbeurs

Van 25 tot 28 maart vindt in Brussels Expo de 11e editie van ServiceStation, Shop & Carwash plaats. Het is de enige vakbeurs in de Benelux speciaal bestemd voor uitbaters van tankstations, tankshops en carwashes. De beurs loopt synchroon met de AutoTechnica-vakbeurs die vorige jaar 31.000 bezoekers trok. Deze bezoekers zullen ook langs de stands van de deelnemers aan ServiceStation lopen.

Volgens de organisatoren is de vakbeurs afgestemd op het bezoekersprofiel. Uit de vorige edities is gebleken dat de bezoeker vaak rechtstreekse zakenrelaties zijn of kunnen worden. Uiteraard zijn pomphouders en eigenaren van carwashes van de partij maar ook afgevaardigden van oliemaatschappijen en brandstofhandelaren weten de beurs inmiddels te vinden.

Bezoekers

Andere bezoekers die op ServiceStation worden verwacht zijn garagehouders, fleetowners, leasing- en verhuurbedrijven, transportbedrijven, taxibedrijven, autocare-exploitanten openbare besturen en overheidsinstellingen.

De vakbeurs telt 36 exposanten en is dagelijks geopend van 13.00 uur tot 21 uur met uitzondering van zondag 25 maart als de deuren om 09.00 uur openen en om 18.00 uur sluiten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.