Shell Dokkum van onbemand naar bemand

Shell Dokkum aan de Dongeradyk wordt per 1 februari een bemande tanklocatie met een nieuwe huurder N. van Staveren. Voorheen was het tankstation een Shell Express.

De keuze voor bemand was volgens Van Staveren snel gemaakt. “Door het openen van een tankstation met shop kunnen er meer producten en diensten aangeboden worden. Zo kan de klant nog meer service verwachten. Ondanks dat het tankstation bemand wordt, blijven de brandstoffen scherp geprijsd.”

Opening

In 1972 was de officiële opening van het tankstation met eigenaar de heer M. van den Akker van het naastliggende Automobielbedrijf Van den Akker. Tot 1976 was het een tankstation waarbij de automobilist bediend werd. De klant hoefde niet zelf te tanken. In 1976 veranderde dit doordat het een bemande Shell locatie werd.

32 Jaar lang is het een bemande Shell locatie geweest totdat Shell samen met Van de Akker besloot om er Shell Express van te maken. In 2011 besloot Van den Akker het tankstation te verhuren aan Van Staveren.

Dealer

Van Staveren heeft totaal 31 tankstations waarvan 14 met shop. Deze stations zijn gevestigd in Flevoland, Dokkum en een aantal in de grensaanliggende provincies. Van Staveren is dealer van Tank S, Shell en Esso tankstations.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Shell Dokkum van onbemand naar bemand | TankPro.nl

Shell Dokkum van onbemand naar bemand

Shell Dokkum aan de Dongeradyk wordt per 1 februari een bemande tanklocatie met een nieuwe huurder N. van Staveren. Voorheen was het tankstation een Shell Express.

De keuze voor bemand was volgens Van Staveren snel gemaakt. “Door het openen van een tankstation met shop kunnen er meer producten en diensten aangeboden worden. Zo kan de klant nog meer service verwachten. Ondanks dat het tankstation bemand wordt, blijven de brandstoffen scherp geprijsd.”

Opening

In 1972 was de officiële opening van het tankstation met eigenaar de heer M. van den Akker van het naastliggende Automobielbedrijf Van den Akker. Tot 1976 was het een tankstation waarbij de automobilist bediend werd. De klant hoefde niet zelf te tanken. In 1976 veranderde dit doordat het een bemande Shell locatie werd.

32 Jaar lang is het een bemande Shell locatie geweest totdat Shell samen met Van de Akker besloot om er Shell Express van te maken. In 2011 besloot Van den Akker het tankstation te verhuren aan Van Staveren.

Dealer

Van Staveren heeft totaal 31 tankstations waarvan 14 met shop. Deze stations zijn gevestigd in Flevoland, Dokkum en een aantal in de grensaanliggende provincies. Van Staveren is dealer van Tank S, Shell en Esso tankstations.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.