argos oil, tankauto

Hoofdkantoor Argos Oil verhuist naar Waalhaven Rotterdam

Het hoofdkantoor van olie- en energieleverancier Argos Oil verhuist deze week naar de Waalhaven in Rotterdam. Door de groei van het bedrijf is het oude pand in Hoogvliet te klein geworden.

Het bedrijf vestigt zich in het kantoorgebouw Port City III. Port City is ontwikkeld door Havenbedrijf Rotterdam. Peter Goedvolk, oprichter en CEO van Argos Oil zegt dat de locatie uitstekend past bij de rol die zijn organisatie inneemt in de internationale energiemarkt.

Argos Oil

“Argos Oil is de laatste tijd sterk gegroeid en heeft ambitieuze groeiplannen. Wij bundelen onze krachten op een centrale locatie, met vrijwel alle Nederlandse Argos Oil-medewerkers onder één dak”, zegt Goedvolk.

Volgens Goedvolk verhuist ook dochterbedrijf BK-Gas vanuit Hoofddorp naar de Waalhaven. BK-Gas blijft wel een zelfstandige organisatie die onder de eigen naam opereert.

Fusie

Het bedrijf is in gesprek met de North Sea Group over een fusie voor alle handels- en distributieactiviteiten. Ook onderhandelt de groep met het investeringsfonds EQT Infrastructure over de verkoop van een belang in Argos Terminals. Deze tak beschikt onder meer over een terminal in Pernis.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hoofdkantoor Argos Oil verhuist naar Waalhaven Rotterdam | TankPro.nl
argos oil, tankauto

Hoofdkantoor Argos Oil verhuist naar Waalhaven Rotterdam

Het hoofdkantoor van olie- en energieleverancier Argos Oil verhuist deze week naar de Waalhaven in Rotterdam. Door de groei van het bedrijf is het oude pand in Hoogvliet te klein geworden.

Het bedrijf vestigt zich in het kantoorgebouw Port City III. Port City is ontwikkeld door Havenbedrijf Rotterdam. Peter Goedvolk, oprichter en CEO van Argos Oil zegt dat de locatie uitstekend past bij de rol die zijn organisatie inneemt in de internationale energiemarkt.

Argos Oil

“Argos Oil is de laatste tijd sterk gegroeid en heeft ambitieuze groeiplannen. Wij bundelen onze krachten op een centrale locatie, met vrijwel alle Nederlandse Argos Oil-medewerkers onder één dak”, zegt Goedvolk.

Volgens Goedvolk verhuist ook dochterbedrijf BK-Gas vanuit Hoofddorp naar de Waalhaven. BK-Gas blijft wel een zelfstandige organisatie die onder de eigen naam opereert.

Fusie

Het bedrijf is in gesprek met de North Sea Group over een fusie voor alle handels- en distributieactiviteiten. Ook onderhandelt de groep met het investeringsfonds EQT Infrastructure over de verkoop van een belang in Argos Terminals. Deze tak beschikt onder meer over een terminal in Pernis.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.