shell, brandstofpomp,benzinepistool

Exclusief contract Tokheim voor brandstofpompen Shell

shell, brandstofpomp,benzinepistool

Tokheim levert de komende jaren de brandstofpompen aan de Europese tankstations van Shell. Shell heeft een exclusief contract toegekend aan het bedrijf. Dit contract loopt tot 2016.

Het contract heeft betrekking op de levering van brandstofdispensers, de automatisering van sites en onderhoud van brandstofsystemen. De eerste tankinstallaties zijn al geplaatst in de Benelux, Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk.

Tokheim

Volgens een Shell-woordvoerder geldt het contract alleen voor de ‘company owned’ stations. “Als er een nieuwe installatie geplaatst moet worden bij een COCO tankstation, wordt Tokheim ingeschakeld. Wij investeren zelf in deze tankstations.”

Het contract geldt niet voor dealers. “Eigenaren van DODO-locaties kunnen nog steeds zelf bepalen welke leverancier van brandstofpompen ze kiezen. Dealers investeren zelf in hun tankstations en zijn daardoor niet gebonden aan deze overeenkomst.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.