politie, agenten

Politie pakt benzinedieven bij tankstation in Maarssen

MAARSSEN – De politie heeft in Maarssen drie mannen uit Utrecht aangehouden op verdenking van tanken zonder te betalen met valse kentekenplaten.

Surveillerende agenten zagen rond 18.00 uur op de Maarsseveensepoort een auto in de wasstraat van een tankstation staan. De mannen verwisselden op dat moment de kentekenplaten. Toen de agenten de mannen wilden controleren, probeerden twee van hen weg te rennen. Andere agenten die inmiddels ter plaatse waren konden hen tegenhouden.

Diefstal

Het drietal is aangehouden op verdenking van tanken zonder te betalen met valse kentekenplaten bij hetzelfde tankstation en zijn ingesloten voor verhoor. Eén kentekenplaat bleek van diefstal afkomstig te zijn en is in beslag genomen. Tegen de verdachten is proces-verbaal opgemaakt.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Politie pakt benzinedieven bij tankstation in Maarssen | TankPro.nl
politie, agenten

Politie pakt benzinedieven bij tankstation in Maarssen

MAARSSEN – De politie heeft in Maarssen drie mannen uit Utrecht aangehouden op verdenking van tanken zonder te betalen met valse kentekenplaten.

Surveillerende agenten zagen rond 18.00 uur op de Maarsseveensepoort een auto in de wasstraat van een tankstation staan. De mannen verwisselden op dat moment de kentekenplaten. Toen de agenten de mannen wilden controleren, probeerden twee van hen weg te rennen. Andere agenten die inmiddels ter plaatse waren konden hen tegenhouden.

Diefstal

Het drietal is aangehouden op verdenking van tanken zonder te betalen met valse kentekenplaten bij hetzelfde tankstation en zijn ingesloten voor verhoor. Eén kentekenplaat bleek van diefstal afkomstig te zijn en is in beslag genomen. Tegen de verdachten is proces-verbaal opgemaakt.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.