shell, tankstation, benzinepomp

Beste Shell tankstations staan in Apeldoorn

NIEUWVEEN – Arquin fuels & more is net als in 2009 ook in 2010 Gouden Retailer geworden in het Shell-programma ‘Mensen Maken het Verschil!’. Hiermee wil Shell de operatie, de service en de klantgerichtheid op de Shell stations naar het hoogste niveau in de markt tillen.

Inmiddels doen 58 landen en ruim 20.000 Shell stations mee aan dit programma. De top 5 procent van elk land behaalt de Gouden status vanwege goede scores, motivatie én voortdurende inspanningen van alle medewerkers op de stations.

Shell tankstations

Onder de ruim 350 Nederlandse Shell stations die dit keer mee deden was ook de winnaar Arquin fuels & more, exploitant van vier Shell tankstations in Apeldoorn.

“Dit is een fantastisch resultaat en geeft aan dat onze stations goed op weg zijn om onze klanten minimaal die service te bieden die zij van ons verwachten”, zegt ondernemer Arnoud van Amstel tegen Out-of-Home Shops. Op maandag 14 februari volgt de officiële prijsuitreiking in Apeldoorn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.