BP Holten brand

Auto gaat in vlammen op bij BP-tankstation Holten

Holten - de hulpdiensten zijn dinsdag ochtend 30 november 2021 om 07:40 uur met groot materieel uitgerukt voor een autobrand op de parkeerplaats van de A1. Ter plaatse bleek er een auto volledig in brand te staan onder een overkapping van tankstation BP precies naar een brandstof pomp. De bemanning van het tankstation heeft de noodknop ingedrukt. De brandweer is de brand aan het blussen. Rijkswaterstaat heeft de parkeerplaats afgezet. De A1 stond volledig onder de rook. Duitse auto hij had nog een aanhanger achter de auto die heeft die nog weten af te koppelen. de auto was onder het rijden in brand gevlogen de bestuurder heeft de auto onder de overkapping gezet de bemanning van het tankstation heeft de noodknop ingedrukt. een schoonmaak bedrijf die op dat moment veel water bij zich hadden hebben de tank pompen met brandstof nat gehouden. (ER STAAT INMIDDELS EEN RUWE VIDEO VAN SPS MEDIA BIJ U OP DE SERVER OF IS TE DOWNLOADEN IN DIT FORMULIER - ER ZIT OOK EEN WETRANSFER LINK IN MET DE RUWE VIDEO)

De hulpdiensten zijn dinsdagochtend massaal uitgerukt voor een autobrand bij het BP-tankstation aan de A1 in Holten. Wat de situatie extra gevaarlijk maakte, is dat het brandende voertuig precies naar een brandstofpomp gericht stond. Een schoonmaakbedrijf dat op dat moment veel water bij zich had, heeft de pomp nat weten te houden tot de brandweer arriveerde. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.