Bestuurder rijdt brandende bestelbus naar tankstation

De bestuurder van een bestelbusje dat op de weg in brand was gevlogen heeft donderdag een wel zeer opmerkelijke plek uitgezocht om de brand te blussen. Hij koos een tankstation uit om zijn voertuig tot stilstand te brengen en daar te blussen. Wat overigens niet lukte.

Het voorval gebeurde bij het Esso Tankstation De Bel aan de Midden-Brabantweg in Waalwijk. De man zette zijn brandende bestelbus in de buurt van de pompen en gebruikte een poederblusser van het tankstation om het vuur te bedwingen. Daarbij brandde hij zijn handen aan de motorkap.

Brandweer

De inderhaast gealarmeerde brandweer moest eraan te pas komen om het vuur daadwerkelijk te blussen. De bestelbus is daarna weg getakeld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.