MultiTankcard in-app betalen pomp

Gebruikers MultiTankcard kunnen in-app-betalen bij tankstations Tamoil

Automobilisten die gebruikmaken van de diensten van MultiTankcard, kunnen hun getankte brandstof bij de ruim tweehonderd Tamoil-tankstations nu afrekenen zonder daarbij de auto te verlaten. Met in-app-betalen krijgen klanten van de mobiliteitspasaanbieder de mogelijkheid om het bedrag via hun mobiele telefoon direct over te maken.

Gebruikers kunnen de app van het bedrijf vanuit de auto openen, de kilometerstand, de pincode, de gewenste soort benzine en het pompnummer invoeren en de transactie vervolgens accorderen. Daarna kan er getankt worden. Volgens MultiTankcard is het in tijden van corona ‘wel zo prettig om op afstand te kunnen afrekenen’. Ook zou deze vorm van betalen aan de pomp een veilig gevoel geven voor personen die ‘s avonds bij een donker, onbemand tankstation staan, omdat ze niet langer met hun pas naar buiten hoeven. En niet onbelangrijk: De pomphouder zal de klanten niet van diefstal verdenken, want de transactie in de app is via het kassasysteem te zien.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.