ALD Automotive breidt pilot met tankapp verder uit

Na een eerste geslaagde proef vorig jaar breidt ALD Automotive de pilot met de tankapp van Ease2pay verder uit. Volgens de leasemaatschappij is contactloos betalen in de huidige tijd van coronamaatregelen belangrijker dan ooit. Leaserijders kunnen met de app vanuit hun auto betalen voor brandstof zonder dat ze een pinterminal hoeven aan te raken.

Vorig jaar heeft ALD Automotive een groep zakelijke leaserijders de tankapp laten testen, komende tijd zullen ook private leaserijders op deze manier gaan afrekenen. “De Ease2pay app geeft hen nog beter inzicht in de maandelijkse kosten en helpt hen bij het verkrijgen van een helder overzicht van de goedkoopste tankstations in de buurt. Bij succes wordt de dienst standaard aangeboden en geïntegreerd in de eigen app van de leasemaatschappij”, laat ALD weten.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.