Sprekers

Managing Director, Salland Olie

Peter Groen

Managing Director, Salland Olie

Groen is al jaren actief in de brandstoffensector. Hij was onder meer Managing Director bij BEM en werkt momenteel als topman bij Salland Olie, één van de grootste brandstofhandelaren van Nederland. Het bedrijf is onder andere actief als exploitant van meer dan 120 Firezone-locaties.

Projectleider duurzame brandstofvisie, Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Pieter Wouters

Projectleider duurzame brandstofvisie, Ministerie van Infrastructuur en Milieu

Pieter Wouters is namens het ministerie betrokken bij de totstandkoming van de visie van de overheid op duurzame brandstoffenmix van de toekomst. Hij sprak hiervoor met vele experts uit de wereld van alternatieve en traditionele brandstoffen en werkt momenteel aan een actieplan om de visie van de overheid en van marktpartijen werkelijkheid te laten worden.

Ex-topman van Kuwait Petroleum Global Business en North West Europe

Gerrit Ruitinga

Ex-topman van Kuwait Petroleum Global Business en North West Europe

Ruitinga heeft een lange staat van dienst in de oliesector. Hij was onder meer CEO Global Business and North West Europe bij Kuwait Petroleum. Ook was hij voorzitter van de Nederlandse belangenorganisatie van oliebedrijven VNPI. Momenteel is hij voorzitter van de Academy for Information and Management.

Oprichter van The New Motion

Ritsaart van Montfrans

Oprichter van The New Motion

Ritsaart van Montfrans richtte enkele jaren geleden The New Motion op. Hij wilde bijdragen aan een duurzame wereld. Duurzaam zó aantrekkelijk maken dat iedereen het wil hebben. “Ik besefte dat elektrische auto’s een ontzettend belangrijke rol kunnen gaan spelen in een duurzame wereld. Niet alleen omdat ze mooi, schoon en stil zijn, maar ook omdat ze ervoor zorgen dat we de kans krijgen om met z’n allen op een nieuwe manier met energie om te gaan.” Momenteel heeft het bedrijf al tientallen laadstation, verspreid over het land.

Shell-ondernemer en voorzitter van brandstofcoöperatie De Vrije Pomp

Ewout Klok

Shell-ondernemer en voorzitter van brandstofcoöperatie De Vrije Pomp

Ewout Klok is eigenaar van een Shell-tankstation in Hoogeveen, vorig jaar uitgeroepen tot beste Shell-station van Nederland. Voorheen was hij voorzitter van de BETA, een belangenvereniging voor zelfstandige pomphouders. Nu is hij voorzitter van De Vrije Pomp (DVP). Die organisatie zich richt op een ‘eerlijk’ en zelfstandig ondernemerschap in de, in zijn ogen, verankerde wereld van brandstoffenland.

CEO, CNG Net en LNG 24

Erik Kemink

CEO, CNG Net en LNG 24

Voordat Kemink CEO werd bij CNG Net en LNG 24, was hij actief bij Ballast Nedam in diverse functies. Sinds ruim zes jaar is hij werkzaam als CEO bij CNG Net, dat CNG-tankstations realiseert, exploiteert en beheert. Tevens is hij actief in de markt van LNG en waterstof.

Vice President GTL, Shell

Guy de Kort

Vice President GTL, Shell

Guy de Kort, Vice President GTL bij Shell, is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van GTL-technologie, nieuwe projectontwerpen en technologische ondersteuning bij nieuwe en bestaande GTL-projecten, waaronder ’s werelds grootste GTL-fabriek in Qatar (Pearl). Guy heeft werktuigbouwkunde gestudeerd aan de TU Delft. In de eerste tien jaar van zijn loopbaan bij Shell bekleedde hij diverse technische functies op het gebied van upstream proces- en installatietechniek, gevolgd door tien jaar in commerciële rollen, waar hij onder meer werkte aan de ontwikkeling van het Pearl GTL-project van Shell. Sinds 2009 is Guy weer teruggekeerd naar de technologie en geeft hij leiding aan de GTL-technologiegroep bij Shell Technology Centre Amsterdam.

Vice President Business Development, Argus Media Ltd.

Josefine Ahlström

Vice President Business Development, Argus Media Ltd.

Voordat Ahlström bij Argus van start ging, was ze negen jaar lang werkzaam bij Shell Downstream. Ze werkte daar in diverse functies, onder meer op het gebied van strategie en marketing. Ze heeft een masters degree in Economie en is nu Vice President Business Development bij Argus. Daarbij ligt de focus op onder meer biobrandstoffen.

Manager Industrial Affairs, Air Liquide

Jaap Oldenziel

Manager Industrial Affairs, Air Liquide

Oldenziel was namens Air Liquide betrokken bij de realisatie van het enige openbare waterstof-station van Nederland, in Rhoon. Hij heeft daardoor veel kennis opgedaan op het gebied van opslag en exploitatie van waterstof. Hij gelooft in de toekomst van waterstof en legt tijdens het Nationaal Tankstation Congres uit waarom.

Tankstation-ondernemer en voorzitter van Beta

Petra van Stijn

Tankstation-ondernemer en voorzitter van Beta

Petra van Stijn is als ondernemer al vele jaren actief in de petrolbranche. Bij haar station in Arnhem werkt ze momenteel aan de aanleg van een waterstof-vulpunt. Tevens is ze voorzitter van Beta, een belangenvereniging voor zelfstandige pomphouders.

Tankstation-ondernemer en voorzitter van Bovag Tankstations

Clemens van Hulten

Tankstation-ondernemer en voorzitter van Bovag Tankstations

Clemens van Hulten is al tientallen jaren actief in de tankstationbranche. Hij is eigenaar van twee tankstations, De Lucht aan snelweg A2 en een locatie in Helvoirt. Tevens is hij sinds enkele jaren voorzitter van de tankstation-afdeling van Bovag, een brancheorganisatie voor zelfstandige pomphouders.

Directeur branchevereniging Nove

Erik de Vries

Directeur branchevereniging Nove

De Vries is al jarenlang actief in de wereld van brandstoffen. Hij vervulde diverse functies bij brancheorganisatie Bovag, onder meer als manager van de tankstation- en carwash-afdeling. Inmiddels is hij al acht jaar directeur van Nove, een brancheorganisatie voor zelfstandige brandstofhandelaren.

Schrijf je nu in via: https://www.tankpro.nl/tankstation-vakbeurs-2014/registratie/

Lesauto Testdag, 16 september 2014, Maarssen — Lees Meer »