Rontec Roadside Retail gaat samenwerking aan met ICASA

Het Britse Rontec Roadside Retail heeft een contract van vijf jaar toegekend aan ICASA om de back- en headoffice van haar stations te beheren. Met meer dan 240 locaties in Engeland en Wales, onder meer in de kleuren van BP en Esso, is het bedrijf een van de grotere spelers in Groot-Brittannië.

Beide partijen zijn inmiddels bijna klaar met de uitrol van het project op ongeveer 170 stations. “De ICASA Energy Suite biedt ons veel flexibiliteit bij het runnen van onze winkels”, vertelt Tom Cookson, Fuels & IT Director van Rontec.

Volgens Cookson kan het bedrijf zo meerdere shopleveranciers hebben die het beste passen bij het bedrijfsmodel, in het algemeen en in een bepaald station. “We beheren onze shops grotendeels met behulp van de handheld scanners en de ICASA Shop app. Met deze moderne en overzichtelijke mobiele applicatie kan de shopmanager zijn bestellingen, leveringen, voorraden en verlopen producten op een eenvoudige en efficiënte manier beheren.”

ICASA Group, met het hoofdkantoor in Diepenbeek (België), biedt een ruim aanbod aan IT-diensten en producten. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar actief in de energiesector en bedient klanten in onder meer de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rontec Roadside Retail gaat samenwerking aan met ICASA | TankPro.nl

Rontec Roadside Retail gaat samenwerking aan met ICASA

Het Britse Rontec Roadside Retail heeft een contract van vijf jaar toegekend aan ICASA om de back- en headoffice van haar stations te beheren. Met meer dan 240 locaties in Engeland en Wales, onder meer in de kleuren van BP en Esso, is het bedrijf een van de grotere spelers in Groot-Brittannië.

Beide partijen zijn inmiddels bijna klaar met de uitrol van het project op ongeveer 170 stations. “De ICASA Energy Suite biedt ons veel flexibiliteit bij het runnen van onze winkels”, vertelt Tom Cookson, Fuels & IT Director van Rontec.

Volgens Cookson kan het bedrijf zo meerdere shopleveranciers hebben die het beste passen bij het bedrijfsmodel, in het algemeen en in een bepaald station. “We beheren onze shops grotendeels met behulp van de handheld scanners en de ICASA Shop app. Met deze moderne en overzichtelijke mobiele applicatie kan de shopmanager zijn bestellingen, leveringen, voorraden en verlopen producten op een eenvoudige en efficiënte manier beheren.”

ICASA Group, met het hoofdkantoor in Diepenbeek (België), biedt een ruim aanbod aan IT-diensten en producten. Het bedrijf is al meer dan 30 jaar actief in de energiesector en bedient klanten in onder meer de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.