Registratie voor de Tankstation Vakbeurs 2017 is geopend

De registratie voor de Tankstation Vakbeurs 2017 is officieel geopend. Dit jaarlijkse evenement voor de tankstationbranche vindt plaats op dinsdag 14 november 2017 in Expo Houten. De Tankstation Vakbeurs wordt georganiseerd door vakblad TankPro in samenwerking met de brancheverenigingen BETA, BOVAG, NOVE en de Belgische Federatie der Brandstoffenhandelaars (Brafco). 

Parallel aan dit evenement vindt de vierde editie plaats van het Nationaal Tankstation Congres. Tijdens dit congres staan dynamische prijzen centraal. Dit houdt in dat literprijzen meerdere keren per dag wisselen, wat extra rendement op kan leveren voor tankstation-eigenaren. Ook kan deze prijstactiek worden gebruikt in de tankshop. Experts op dit gebied geven hun visie en praten over hun ervaringen. Tijdens het congres kan er ook stevig gediscussieerd worden.

Bekijk het voorlopige congresprogramma

De Tankstation Vakbeurs 2017 draait om kennis delen. Daarom is er een uitgebreid programma van interessante workshops. Deze workshops zijn gratis toegankelijk voor werknemers, managers en eigenaren van tankstation- en carwashbedrijven.

Bekijk het voorlopige workshopprogramma

Een belangrijk onderdeel van de Tankstation Vakbeurs is de beursvloer met exposanten. Ruim 100 toeleveranciers uit de petrol- en carwashbranche tonen hier hun nieuwste innovaties. Ook zijn er diverse oliemaatschappijen aanwezig.

Bekijk het aanbod van exposanten

De Tankstation Vakbeurs is de ideale gelegenheid om andere professionals uit de branche te ontmoeten en de nieuwste ontwikkelingen door te nemen. Ook kunnen onder het genot van een drankje nieuwe contacten worden gelegd en bestaande relaties worden aangehaald.

Registreer nu voor de Tankstation Vakbeurs op dinsdag 14 november 2017.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Registratie voor de Tankstation Vakbeurs 2017 is geopend | TankPro.nl

Registratie voor de Tankstation Vakbeurs 2017 is geopend

De registratie voor de Tankstation Vakbeurs 2017 is officieel geopend. Dit jaarlijkse evenement voor de tankstationbranche vindt plaats op dinsdag 14 november 2017 in Expo Houten. De Tankstation Vakbeurs wordt georganiseerd door vakblad TankPro in samenwerking met de brancheverenigingen BETA, BOVAG, NOVE en de Belgische Federatie der Brandstoffenhandelaars (Brafco). 

Parallel aan dit evenement vindt de vierde editie plaats van het Nationaal Tankstation Congres. Tijdens dit congres staan dynamische prijzen centraal. Dit houdt in dat literprijzen meerdere keren per dag wisselen, wat extra rendement op kan leveren voor tankstation-eigenaren. Ook kan deze prijstactiek worden gebruikt in de tankshop. Experts op dit gebied geven hun visie en praten over hun ervaringen. Tijdens het congres kan er ook stevig gediscussieerd worden.

Bekijk het voorlopige congresprogramma

De Tankstation Vakbeurs 2017 draait om kennis delen. Daarom is er een uitgebreid programma van interessante workshops. Deze workshops zijn gratis toegankelijk voor werknemers, managers en eigenaren van tankstation- en carwashbedrijven.

Bekijk het voorlopige workshopprogramma

Een belangrijk onderdeel van de Tankstation Vakbeurs is de beursvloer met exposanten. Ruim 100 toeleveranciers uit de petrol- en carwashbranche tonen hier hun nieuwste innovaties. Ook zijn er diverse oliemaatschappijen aanwezig.

Bekijk het aanbod van exposanten

De Tankstation Vakbeurs is de ideale gelegenheid om andere professionals uit de branche te ontmoeten en de nieuwste ontwikkelingen door te nemen. Ook kunnen onder het genot van een drankje nieuwe contacten worden gelegd en bestaande relaties worden aangehaald.

Registreer nu voor de Tankstation Vakbeurs op dinsdag 14 november 2017.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.