Tom Coronel, Benzinedag

Tom Coronel toegevoegd aan lijst sprekers op Benzinedag

Ondernemer en autocoureur Tom Coronel is door de organisatie van de Benzinedag toegevoegd aan de lijst van sprekers. Coronel is niet alleen bekend als fervent coureur, ook heeft hij zijn strepen verdiend als ondernemer op het gebied van E-retailing. In 2011 werd hij door lezers van het blad Emerce zelfs uitgeroepen tot E-Commerce Man van het Jaar. Naast Coronel zullen ook Martin Alford (Bleucow Conculting) en Art Frickus (Conspicuous) hun ervaringen met het publiek delen. De Benzinedag wordt op 31 januari in Kinepolis te Antwerpen gehouden.

Tom Coronel

E-retailing, een niet te missen kans voor convenience retailers

Tom Coronel is een bekendheid in de racewereld, zowel in Nederland als daarbuiten. Zijn grootste succes behaalde hij door in 1997 het Japanse Formule 3 kampioenschap te winnen, alsmede de International Masters of Formula 3. Aan het eind van 1999 heeft Coronel een paar keer getest voor het Formule 1-team Arrows en was een serieuze kandidaat voor een plekje bij het desbetreffende team om in 2000 F1 te gaan racen. Dit ging echter op het laatste moment niet door. In 2009 reed Coronel samen met zijn broer Tim Coronel de Dakar-rally in Argentinië en Chili.

Racen is echter niet zijn enige passie. In 2006 richt Tom Create2fit op om gespecialiseerde internetwinkels te exploiteren. Net als op het circuit scheert Tom hoge toppen als pionier op het vlak van webshops. In 2011 werd hij door lezers van het blad Emerce zelfs uitgeroepen tot E-Commerce Man van het Jaar. Tijdens de Benzinedag deelt deze enthousiaste en gedreven E-retailer zijn ervaringen als eigenaar van Create2fit en Booster Media Solutions. Als u als retailer denkt en handelt vanuit de behoefte en vraag van de consument, kunt u niet meer om het digitale medium heen en de kansen die dit biedt’ , is een van zijn stellingen.

Martin Alford

Gouden regels voor winstgevende verkoop in uw shop

Martin Alford is Managing Director van Bluecow Consulting en hoofd van de European Retail Practice voor RPS Energy. Hij heeft ruim 25 jaar internationale ervaring in petrol retail, sales, logistiek, tankkaarten en supply chain. Zo heeft hij onder meer voor Total het Convenience Store concept “Bonjour” ontwikkeld en de wereldwijde Non-Fuel Division ruim 6 jaar beheerd. De voorbije jaren heeft Martin met succes enkele franchiseconcepten voor convenience stores in het Midden-Oosten opgezet.

In zijn bekende no-nonsense en to-the-point presentatiestijl deelde Martin tijdens de vorige Benzinedag zijn kennis over de waarde van trouwe klanten. Dit jaar bundelt hij 25 jaar ervaring in de petrol retail in zijn “Golden rules for profitable C-Store retailing”. U mag er zeker van zijn dat Martin’s visie en stellingen u als ondernemer zal uitdagen!

Art Frickus

Shoppergedrag: brandstof voor optimalisatie

Art Frickus is eigenaar van het Shopper Marketing resultaat- en onderzoeksbureau Conspicuous. De voorbije 25 jaar heeft hij alle marketing- en salesdisciplines doorlopen bij bedrijven als BAT, Nestlé en ABInBev, zowel nationaal als internationaal.

Op zoek naar antwoorden én pragmatische verbeteringen stelt Art zowel de plaats van aankoop als de shopper centraal in denken en handelen. Art voert niet alleen shopper onderzoeken uit, maar helpt leveranciers en retailers binnen 1,8 seconde het verschil te maken op de winkelvloer! Op 31 januari komt u meer te weten over het gedrag van uw shopper en de manier waarop u daar als tankstationondernemer op kunt inspelen.

Deelnemen aan de Benzinedag is gratis voor tankstationondernemers en –retailers door u te registreren op www.benzinedag.com

PROGRAMMA BENZINEDAG 2013

DONDERDAG 31 JANUARI 2013

 

10.30 – 11.00 WELKOMST KOFFIEBUFFET

11.00 – 12.00 GOUDEN REGELS VOOR WINSTGEVENDE VERKOOP IN UW SHOP

Martin Alford, BlueCow Consulting

12.00 – 13.00 SHOPPER GEDRAG:
BRANDSTOF TOT OPTIMALISATIE

Art Frickus, Conspicuous

13.00 – 14.00 LUNCH

14.00 – 15.00 E-RETAILING, EEN NIET TE MISSEN KANS VOOR CONVENIENCE RETAILERS

Tom Coronel, Create2fit B.V.

vanaf 15.00 GELEGENHEID TOT NAPRATEN MET EEN DRANKJE
U bent op donderdag 31 januari 2013 van harte welkom op onderstaand adres:

Kinepolis Antwerpen
Groenendaallaan 394
B-2030 Antwerpen


U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.