Texaco, tankstation

Exploitatie Texaco Heerenveen is overgenomen van Post

De ondernemers Jan de Vries en Geralda Visscher hebben deze maand de exploitatie van het Texaco-tankstation aan de Burgemeester Falkenaweg in Heerenveen overgenomen van Post Oliemaatschappij. Het tankstation wordt voortaan gerund onder de naam Texaco Heerenveen.

De vaste werknemers Remco Hoekstra en Anita Bosma van De Vries en Visscher gaan met hun werkgevers mee naar Texaco Heerenveen.

Bij het tankstation is voortaan ook de formule van Pak ’n Bak verhuur te vinden voor de verhuur van aanhangers. Het assortiment bij het pompstation wordt verder uitgebreid met onder meer tabak en snoep.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Exploitatie Texaco Heerenveen is overgenomen van Post | TankPro.nl
Texaco, tankstation

Exploitatie Texaco Heerenveen is overgenomen van Post

De ondernemers Jan de Vries en Geralda Visscher hebben deze maand de exploitatie van het Texaco-tankstation aan de Burgemeester Falkenaweg in Heerenveen overgenomen van Post Oliemaatschappij. Het tankstation wordt voortaan gerund onder de naam Texaco Heerenveen.

De vaste werknemers Remco Hoekstra en Anita Bosma van De Vries en Visscher gaan met hun werkgevers mee naar Texaco Heerenveen.

Bij het tankstation is voortaan ook de formule van Pak ’n Bak verhuur te vinden voor de verhuur van aanhangers. Het assortiment bij het pompstation wordt verder uitgebreid met onder meer tabak en snoep.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.