Lees TankPro Magazine nummer 6 2020 digitaal

De laatste editie van TankPro Magazine in 2020 is uit. We blikken in dit nummer uiteraard terug op het roerige jaar 2020. Verder gaan we uitgebreid in op de kansen die snelladers bieden voor tankstations. In welke laadpalen moet je investeren? En waar let je op? We gingen erover in gesprek met Roy Wolbers (Lanova), Jasper Boogert (Orange Charging), Kees van Bergen (Ecotap) en Frans Somers (TSG Netherlands). 

En verder:

  • In de VS is het verzamelen van oude benzinepompen een veel voor­ komende liefhebberij. Nederland kent slechts enkele verzamelaars. Een daarvan is Jan Wijnakker
  • Van frituurolie naar biobrandstof: Het inzamelen van gebruikte frituur­ olie kan veel efficiënter, duurzamer, veiliger, hygiënischer en goedkoper. Het levert ondernemers zelfs meer geld op. Olthuis Recycling en SWO de Splinter sloegen de handen ineen.
  • Shell blijft de grootste speler op de Nederlandse markt. Ondanks een lichte afname van het aantal locaties in de afgelopen jaren is het Nederlands-Britse concern nog steeds koploper in ons land, voor Esso/Esso Express en TinQ.
  • Ondanks de coronacrisis kijkt MultiTank­card terug op een verrassend succesvol jaar, zegt algemeen directeur Patrick Roozeman. Maar wat brengt 2021?
  • Kerstmannen, dennenbomen, sneeuw en een winterdorp in Dickens-sfeer op het stofzuig- plein… Bij Carwash Rijen is alles uit de kast gehaald voor de Winter Wonder Wash.

Klik op het magazine hieronder om TankPro Magazine nummer 6 paginagroot te openen: