Bekijk de teaser voor het Carwash Professional Forum 2020

Het Carwash Professional Forum wordt online gehouden en is dus volledig coronaproof. Tijdens dit event dat op dinsdag 1 september plaatsvindt, staan virtuele carwash tours en interactieve presentaties op het programma. In deze teaser wordt alvast een tipje van de sluier opgelicht.

Redacteur Frank van de Ven van CarwashPro legt uit waarom het Carwash Professional Forum interessant is voor carwash-ondernemers die de Duitse taal machtig zijn. Zo wordt onder meer een virtueel bezoek gebracht aan de fabriek van DICO Waschstraßen GmbH. Er wordt een kijkje genomen in de productiehallen en het productieproces komt uitgebreid aan bod. In deze fabriek wordt volop gewerkt aan de ontwikkeling van de technologie achter controle- en kassasystemen.

Naast een bezoek aan de fabriek, worden ook twee wasstraten aangedaan. Op de agenda staat een bezoek aan Best Carwash in Troisdorf. In deze wasgelegenheid met een totaaloppervlak van 2.500 vierkante meter is een 65 meter lange kettingwasstraat te zien. Ook biedt de carwash ruimte aan 29 stofzuigplekken. Er wordt stilgestaan bij de ontstaansgeschiedenis van de Best Carwash Group. Inmiddels bestaat deze dertig vestigingen tellende keten twintig jaar.

Het derde virtuele bezoek vindt plaats bij de vestiging van Mr. Wash in Köln-Zollstock. Dr, Joseph Enning stond in 1964 aan de basis van de beroemdste carwashketen van Duitsland. In de 35 filialen worden jaarlijks ruim zeven miljoen voertuigen gewassen. In Köln-Zollstock zijn een kettingwasstraat, een interieurband, mattenreinigingsmachines en persluchtpistolen te bewonderen.

Behalve virtuele tours zijn er ook interactieve presentaties te volgen. Er is veel aandacht voor marketing en soft skills. Het Carwash Professional Forum is volledig corona-proof en vereist geen software download. Enkel een stabiele internetverbinding is nodig om de presentaties en virtuele carwash tours te volgen. Uiteraard is er voldoende ruimte om live met collega’s te chatten, te netwerken en nieuwe ideeën op te doen. Meer informatie is hier te vinden en registeren kan hier.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.