BETA Wassen plant interactieve vergadering over wassen in coronatijd

De brandstofverkoop viel tijdens de coronamaanden sterk terug, terwijl veel wasgelegenheden wel goed bezocht werden. Het weer speelde hierin ook een rol. Tijdens zonnige dagen hangen er veel pollen en stof in de lucht, wat voor vieze auto’s zorgt. BETA Wassen wil weten wat de impact van de coronacrisis op carwash- en tankstationondernemers is en houdt op donderdag 6 augustus een digitale vergadering.

De online vergadering vindt om 10.00 uur plaats. Door middel van videobellen worden ondernemers bij elkaar gebracht en is er gelegenheid tot het delen van ervaringen, het stellen van vragen en netwerken. Vooraf aanmelden is nodig om in kaart te brengen hoeveel deelnemers men kan verwachten. Aanmelden kan via deze link.

Het agenda voorstel is als volgt. Er wordt begonnen met de opening van de vergadering, waarna er ruimte is voor een vragenrondje waarin de stand van zaken wordt geschetst. Vervolgens wordt dieper ingegaan op de impact van de coronacrisis. Ontwikkelingen uit de markt worden daarna besproken. Daarna is er ruimte voor het uitwisselen van ideeën. BETA Wassen legt tijdens de vergadering uit wat zij als belangenbehartiger van de tankstationretailbranche voor de leden kan doen. Tot slot wordt er een vervolgmeeting ingepland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.