Kijk terug: Bovag, BP Kerkhof en EenzetCarwash in uitzending TankPro TV

In de derde aflevering van TankPro TV blikten we in de studio met Erik Stern (Bovag) en tankstation-ondernemer Jan Paul Kerkhof (BP Kerkhof) terug op de gevolgen van de coronacrisis. Ook gingen we met beide gasten uitgebreid in op de kansen die carwash biedt voor tankstations. De videoreportage stond dit keer in het teken van de carwashoplossing FuelWash. Eric Mekelenkamp van EenzetCarwash vertelde op locatie wat de voordelen zijn voor tankstation-ondernemers om hiermee aan de slag te gaan.

De uitzendingen vinden tweemaal per maand op woensdagmiddag plaats vanuit de professionele studio van TankPro-uitgever ProMedia in hartje Rotterdam. Hieronder is de uitzending van woensdag 8 juli terug te kijken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.