Foto: Washin7

Tankpas Sakko ook te gebruiken bij locaties van Washin7

Foto: Washin7

De tankpas van Sakko Commercial is voortaan ook te gebruiken bij de drie locaties van Washin7. Beide partijen zijn daarvoor een samenwerking met elkaar aangegaan. De grote overdekte vestigingen van Washin7 liggen in Eindhoven, Roosendaal en Bergen op Zoom.

Niet alleen voor het afrekenen van brandstof, maar ook voor het wassen van de auto kunnen klanten voortaan gebruikmaken van de tankpas van Sakko Commercial. Dit kan bij de indoor carwashlocaties van Washin7. De wasgelegenheden liggen in Eindhoven (Meerenakkerweg 5, industrieterrein De Hurk), Roosendaal (Blauwhekken 3c, Oud Gastel, industrieterrein Borchwerf 2) en Bergen op Zoom (Rooseveltlaan 196).

Washin7 heeft in Eindhoven een capaciteit van 240 auto’s per uur en in Roosendaal en Bergen op Zoom van 120 auto’s per uur. Wachten is daardoor vrijwel nooit nodig. Er is een ruime keuze uit wasprogramma’s en er zijn indoorwasboxen aanwezig voor klanten die zelf hun auto willen wassen.

Partnerschap met DKV

Sakko is eerder dit jaar een partnerschap aangegaan met DKV. Met de nieuwe Sakko-DKV tankpas kunnen klanten niet alleen betalen bij locaties die vallen binnen het netwerk van de Noord-Brabantse tankstation-onderneming, maar ook bij meer dan 50.000 andere tankstations in Europa. Sakko is een van de grotere onafhankelijke leveranciers van brandstoffen en smeermiddelen in Nederland en bouwt momenteel aan de uitbreiding van het netwerk met bemande- en onbemande tankstations in Nederland.

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.