Fotoreportage: renovatie vloer OK Truck- en Carwash

Foto: Mesa

De carwash, truckwash en wasboxen van OK Truck- en Carwash zijn in het nieuw gestoken. Het bedrijf uit Bad Nieuweschans schakelde Mesa Coatings in en liet het vloeroppervlak vernieuwen. Het project werd in twee fases uitgevoerd.

De werkzaamheden begonnen eind maart en werden eind april afgerond. Het totale vloeroppervlak dat werd opgeknapt door Mesa Coatings bedroeg 750 vierkante meter. Er werd 150 meter plint gerenoveerd. Voor de vloer- en plintafwerking werd het Mesa Fast Systeem ingezet.

Het Mesa Fast Systeem is ontwikkeld voor gebruik in natte ruimtes, waardoor dit vloersysteem zeer geschikt is voor carwashes en wasstraten. De nieuwe vloer is volledig vloeistofdicht en beschikt over een hoge mechanische belastbaarheid. Tevens is de ondergrond voorzien van een antisliplaag. Daarnaast is de vloer chemisch bestendig en slijt- en krasvast. In de fotoreportage hieronder is de voortgang van de werkzaamheden te zien.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.