Fotoreportage: washal Esso Ridderkerk voorzien van nieuwe vloer

De wasgelegenheid bij Esso Ridderkerk is door Mesa Coatings voorzien van een nieuwe vloer. Het project besloeg een vloeroppervlakte 45 vierkante meter. Naast de vloer zijn ook kleine delen van de in- en uitrit meegenomen.

De washal van de carwash is in het nieuw gestoken door het team van Mesa Coatings. Er is een Mesa Fast Vloersysteem geplaatst. Voordat deze vloer geïnstalleerd werd, is de oude ondergrond geschuurd. Hechting van de vloer aan de ondergrond is cruciaal, daarom wordt de ondergrond goed afgewerkt. Vervolgens werd een primerlaag aangebracht, waarna een tussenlaag werd geplaatst. Deze werd ingestrooid met granulaat en vervolgens met een seallaag. Hieronder is de voortgang van de werkzaamheden te zien:

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fotoreportage: washal Esso Ridderkerk voorzien van nieuwe vloer | TankPro.nl

Fotoreportage: washal Esso Ridderkerk voorzien van nieuwe vloer

De wasgelegenheid bij Esso Ridderkerk is door Mesa Coatings voorzien van een nieuwe vloer. Het project besloeg een vloeroppervlakte 45 vierkante meter. Naast de vloer zijn ook kleine delen van de in- en uitrit meegenomen.

De washal van de carwash is in het nieuw gestoken door het team van Mesa Coatings. Er is een Mesa Fast Vloersysteem geplaatst. Voordat deze vloer geïnstalleerd werd, is de oude ondergrond geschuurd. Hechting van de vloer aan de ondergrond is cruciaal, daarom wordt de ondergrond goed afgewerkt. Vervolgens werd een primerlaag aangebracht, waarna een tussenlaag werd geplaatst. Deze werd ingestrooid met granulaat en vervolgens met een seallaag. Hieronder is de voortgang van de werkzaamheden te zien:

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.