Nieuwe wasgelegenheid BP Harmelen feestelijk geopend

BP Harmelen beschikt sinds kort over een nieuwe carwash en deze wasgelegenheid werd afgelopen zaterdag officieel geopend. EenzetCarwash plaatste twee nieuwe roll-overs bij Carwash Harmelen. Gebrek aan belangstelling was er bepaald niet. 

De wasinstallaties zijn van het type Istobal M’NEX32, deze zijn voorzien van verschillende opties. EenzetCarwash voorzag de in het zwart uitgevoerde wasinstallaties van Infinite Mousse, LED-verlichting, hoge druk en schuim. De opening van Carwash Harmelen had als thema ‘De Grand Prix van Harmelen’. Ziggo Sport-presentator Rob Kamphues beantwoorde vragen over de kansen van Max Verstappen in de race in Mexico. Daarnaast stond een Formule 1-simulator opgesteld.

Bekijk hieronder de fotoreportage:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.