Liveblog II: CWSE 2019 – Netwerken en workshops

De tweede dag van Car Wash Show Europe kenmerkte zich door een ontspannen en gezellige sfeer. Bezoekers en standhouders waren goedgemutst en er werd veel kennis en ervaring uitgewisseld. De redactie van Tankpro’s zusterblad CarwashPro was uiteraard aanwezig in Amsterdam en deed live verslag vanuit de Kromhouthal.

Hoewel er in vergelijking met de dag ervoor minder bezoekers waren, was de beursvloer ook op de tweede dag goed gevuld. Er hing een gemoedelijke sfeer. De banden werden aangehaald en er werd veel genetwerkt. Deze dag begon extra goed voor het team van ACE Carwash Systems, omdat zij de Car Wash Award voor Best Booth wonnen. Volgens bezoekers van deze vakbeurs beschikte het bedrijf over de mooiste stand.

De redactie bezocht een aantal workshops. Zo woonden we de lezing van Mika Alapiesa van Superoperator bij. Deze Finse ondernemer wil een bezoek aan de carwash optimaliseren en versnellen. Dat doet hij door te digitaliseren, waardoor werkprocessen slimmer en efficiënter kunnen. In zijn presentatie legde hij uit hoe hij carwash-ondernemers wil helpen.

Sneller en slimmer reinigen

De Amerikaanse Jim Rennie vertelde in zijn presentatie over de lineaire techniek van WashTec. Met deze innovatie kan een auto sneller en slimmer gereinigd worden, stelt hij. Door de speciale vormgeving van wasinstallaties die van deze technologie zijn voorzien, kunnen moeilijk bereikbare delen van voertuigen alsnog meegenomen worden. Vooral de voor- en achterkanten van auto’s zijn lastig schoon te maken, maar volgens Rennie wordt dat proces dus vereenvoudigd door de inzet van lineaire technologie.

De laatste workshop van vandaag was van Alan Nawoj van Beacon Mobile. Hij sprak over connected cars – wat hij als een soort smartphone op wielen bestempelde – en de opkomst van betaalmethodes en apps. Door software te ontwikkelen, wil hij op deze trends inspelen.

De derde editie van Car Wash Show Europe zit er weer op. De thuisblijvers kregen ongelijk en misten een uitgebreid workshopprogramma en een uitstekend netwerkevent. Tot de volgende keer!

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Liveblog II: CWSE 2019 – Netwerken en workshops | TankPro.nl

Liveblog II: CWSE 2019 – Netwerken en workshops

De tweede dag van Car Wash Show Europe kenmerkte zich door een ontspannen en gezellige sfeer. Bezoekers en standhouders waren goedgemutst en er werd veel kennis en ervaring uitgewisseld. De redactie van Tankpro’s zusterblad CarwashPro was uiteraard aanwezig in Amsterdam en deed live verslag vanuit de Kromhouthal.

Hoewel er in vergelijking met de dag ervoor minder bezoekers waren, was de beursvloer ook op de tweede dag goed gevuld. Er hing een gemoedelijke sfeer. De banden werden aangehaald en er werd veel genetwerkt. Deze dag begon extra goed voor het team van ACE Carwash Systems, omdat zij de Car Wash Award voor Best Booth wonnen. Volgens bezoekers van deze vakbeurs beschikte het bedrijf over de mooiste stand.

De redactie bezocht een aantal workshops. Zo woonden we de lezing van Mika Alapiesa van Superoperator bij. Deze Finse ondernemer wil een bezoek aan de carwash optimaliseren en versnellen. Dat doet hij door te digitaliseren, waardoor werkprocessen slimmer en efficiënter kunnen. In zijn presentatie legde hij uit hoe hij carwash-ondernemers wil helpen.

Sneller en slimmer reinigen

De Amerikaanse Jim Rennie vertelde in zijn presentatie over de lineaire techniek van WashTec. Met deze innovatie kan een auto sneller en slimmer gereinigd worden, stelt hij. Door de speciale vormgeving van wasinstallaties die van deze technologie zijn voorzien, kunnen moeilijk bereikbare delen van voertuigen alsnog meegenomen worden. Vooral de voor- en achterkanten van auto’s zijn lastig schoon te maken, maar volgens Rennie wordt dat proces dus vereenvoudigd door de inzet van lineaire technologie.

De laatste workshop van vandaag was van Alan Nawoj van Beacon Mobile. Hij sprak over connected cars – wat hij als een soort smartphone op wielen bestempelde – en de opkomst van betaalmethodes en apps. Door software te ontwikkelen, wil hij op deze trends inspelen.

De derde editie van Car Wash Show Europe zit er weer op. De thuisblijvers kregen ongelijk en misten een uitgebreid workshopprogramma en een uitstekend netwerkevent. Tot de volgende keer!

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.