Liveblog: CWSE 2019 – Drukke beursvloer en internationaal publiek

De beursvloer in de Amsterdamse Kromhouthal is geopend. Na de succesvol verlopen Car Wash Tours draait het nu om netwerken, innovaties en alle trends en ontwikkelingen op carwashgebied. De redactie  doet live verslag van het evenement. 

De beursvloer loopt vol met bezoekers uit alle windstreken op deze eerste beursdag. Ook een groot aantal BOVAG-leden is naar de hoofdstad gekomen om samen de beurs te bezoeken na afloop van hun ledenbijeenkomst. Verder weten ook carwash-professionals uit onder meer Azië, Amerika en Afrika de Kromhouthal in Amsterdam te vinden. Er klinkt een tevreden geroezemoes. Naast innovaties en nieuwe producten is vooral de banden aanhalen en van elkaar leren het doel van veel bezoekers. Netwerken en nieuwe samenwerkingsverbanden smeden is de missie. Ook kennis opdoen is een reden voor een bezoek aan dit event. De workshopsessies vallen dan ook goed in de smaak.

Op 3FM werd in de show ‘Sanders Vriendenteam’ van DJ Sander Hoogendoorn redacteur Frank van de Ven van CarwashPro ondervraagd over de Car Wash Show Europe. Het fragment is HIER te horen.

Volop presentaties

Om 12.30 werd een presentatie in het Duits gegeven door Cornelis van de Pol. Deze Duitse werktuigbouwkundig ingenieur werkt ruim 23 jaar bij Mr. Wash. Hij besprak het personeelsbeleid van deze wasgelegenheid. Ook kwamen de werving van personeel en HR-ontwikkeling aan bod in deze presentatie.

Om 13.30 uur gaf Raoul Enning een presentatie over de locatie van Mr. Wash in het Duitse Aken. Naast een virtuele rondleiding door de wasgelegenheid gaf Enning ook informatie over de totstandkoming van het gebouw. Hij sprak over de planningsfase, de bouw en de ingebruikname ervan. De zaal luisterde aandachtig.

In het zonnetje

De Car Wash Awards werden tijdens een walking diner uitgereikt. ICA-kopstukken Eric Wulf en Richard Enning zetten Suzanne Huisman (BBRV) en Brian Madderson (Carwash Associaton UK) in de spotlights voor hun verdiensten voor de aanpak van malafide carwashes. ACE Carwash Systems won de prijs voor Best Booth.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Liveblog: CWSE 2019 – Drukke beursvloer en internationaal publiek | TankPro.nl

Liveblog: CWSE 2019 – Drukke beursvloer en internationaal publiek

De beursvloer in de Amsterdamse Kromhouthal is geopend. Na de succesvol verlopen Car Wash Tours draait het nu om netwerken, innovaties en alle trends en ontwikkelingen op carwashgebied. De redactie  doet live verslag van het evenement. 

De beursvloer loopt vol met bezoekers uit alle windstreken op deze eerste beursdag. Ook een groot aantal BOVAG-leden is naar de hoofdstad gekomen om samen de beurs te bezoeken na afloop van hun ledenbijeenkomst. Verder weten ook carwash-professionals uit onder meer Azië, Amerika en Afrika de Kromhouthal in Amsterdam te vinden. Er klinkt een tevreden geroezemoes. Naast innovaties en nieuwe producten is vooral de banden aanhalen en van elkaar leren het doel van veel bezoekers. Netwerken en nieuwe samenwerkingsverbanden smeden is de missie. Ook kennis opdoen is een reden voor een bezoek aan dit event. De workshopsessies vallen dan ook goed in de smaak.

Op 3FM werd in de show ‘Sanders Vriendenteam’ van DJ Sander Hoogendoorn redacteur Frank van de Ven van CarwashPro ondervraagd over de Car Wash Show Europe. Het fragment is HIER te horen.

Volop presentaties

Om 12.30 werd een presentatie in het Duits gegeven door Cornelis van de Pol. Deze Duitse werktuigbouwkundig ingenieur werkt ruim 23 jaar bij Mr. Wash. Hij besprak het personeelsbeleid van deze wasgelegenheid. Ook kwamen de werving van personeel en HR-ontwikkeling aan bod in deze presentatie.

Om 13.30 uur gaf Raoul Enning een presentatie over de locatie van Mr. Wash in het Duitse Aken. Naast een virtuele rondleiding door de wasgelegenheid gaf Enning ook informatie over de totstandkoming van het gebouw. Hij sprak over de planningsfase, de bouw en de ingebruikname ervan. De zaal luisterde aandachtig.

In het zonnetje

De Car Wash Awards werden tijdens een walking diner uitgereikt. ICA-kopstukken Eric Wulf en Richard Enning zetten Suzanne Huisman (BBRV) en Brian Madderson (Carwash Associaton UK) in de spotlights voor hun verdiensten voor de aanpak van malafide carwashes. ACE Carwash Systems won de prijs voor Best Booth.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.