Car Wash Show Europe 2019: bestel nu je toegangskaart

Geïnteresseerd in de laatste innovaties en oplossingen uit de wereld van carwash? Schrijf je dan in voor Car Wash Show Europe 2019, het evenement dat op 18 en 19 september plaatsvindt in de Amsterdamse Kromhouthal. De beurs trekt de aandacht van honderden geïnteresseerden en is al bijna uitverkocht. Het loont dus de moeite om je nog snel in te schrijven voor dit event, zodat je niets mist.

De beursvloer is op het moment van schrijven al bijna uitverkocht en omvat meer dan 60 internationale standhouders. Ook de speciale Car Wash Tours die een dag voor aanvang van het event plaatsvinden, vallen in de smaak. Sterker nog: de tours zijn inmiddels volledig uitverkocht.

Snelheid is geboden als het gaat om inschrijvingen voor de interactieve presentaties. Internationaal gerenommeerde sprekers en brancheverenigingen vertellen onder meer over het motiveren van medewerkers, de laatste trends in de sector en de opmars van digitalisering en connected cars. Ook zijn er virtuele tours door diverse wasgelegenheden te volgen. De workshops vallen in de smaak, dus zorg ervoor dat je je snel aanmeldt als je nog een stoeltje wilt bemachtigen.

Car Wash Awards

Om een indruk te krijgen van wat er op de beursvloer te vinden is, worden er op de homepage van Car Wash Show Europe artikelen van standhouders gepubliceerd. In deze publicaties gaan ondernemers dieper in op hun bedrijfsvoering en de producten die zij presenteren. De standhouders zijn even divers als de bezoekers van dit event. De Kromhouthal verwelkomt onder andere brancheverenigingen, detailing bedrijven, chemie leveranciers, fabrikanten van wasinstallaties, leveranciers van betaalsystemen en marketingbureaus.

Er valt naast een bezoek aan de beurs genoeg te ontdekken. Op 18 september vindt de uitreiking van de Car Wash Awards plaats. Deze prijsuitreiking wordt in Restaurant Stork, dat vlak naast de Kromhouthal ligt, gehouden onder het genot van een lopend buffet. Bij deze prijsuitreiking wordt een ondernemer in het zonnetje gezet die de afgelopen jaren veel voor de sector betekend heeft en naar een hoger niveau heeft getild. Geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden voor het diner en de Award-ceremonie. De prijsuitreiking is een ideale gelegenheid om te netwerken en internationale collega’s te ontmoeten. Daarnaast wordt tegelijkertijd voor de inwendige mens gezorgd.

Internationaal bezoek

De organisatie van Car Wash Show Europe heeft naast aanmeldingen van bezoekers uit Europa ook aanvragen van geïnteresseerden uit de Verenigde Staten, China, Ghana, Peru, Noorwegen en IJsland gehad. De helft van de bezoekers komt uit het buitenland. Het belooft dan ook een internationale beurs te worden die carwash-professionals van over de hele wereld samenbrengt en met elkaar verbindt. Door ervaringen te delen en kennis uit te wisselen, kunnen bezoekers van elkaar leren en daardoor de branche versterken. Dit alles kan op een laagdrempelige en vooral leuke manier. Netwerken en de banden met collega’s aanhalen is het doel. Waar kan dat beter dan in het bruisende Amsterdam?

De Nederlandse hoofdstad heeft veel vermaak te bieden. Naast een bruisend nachtleven vol sfeervolle kroegen, kenmerkt de stad zich door de vele internationale eetgelegenheden en culturele bezienswaardigheden. Na afloop van een beursbezoek is het dan ook de moeite waard om met collega’s de stad in te gaan en een rondje langs de grachten te maken en deze bijzondere plek te bezichtigen. Er is namelijk altijd wel wat te doen in deze wereldstad.

Een bezoek aan Car Wash Show Europe 2019 is niet zomaar een werkuitje. Het is een belevenis. Zorg ervoor dat je deze editie niet mist en op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen uit het vakgebied. De redactie van CarwashPro heeft een eigen stand en doet tevens uitgebreid verslag van dit event. We zien u dan ook graag op 17, 18 en 19 september. Via deze link kunt u zich direct inschrijven.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Car Wash Show Europe 2019: bestel nu je toegangskaart | TankPro.nl

Car Wash Show Europe 2019: bestel nu je toegangskaart

Geïnteresseerd in de laatste innovaties en oplossingen uit de wereld van carwash? Schrijf je dan in voor Car Wash Show Europe 2019, het evenement dat op 18 en 19 september plaatsvindt in de Amsterdamse Kromhouthal. De beurs trekt de aandacht van honderden geïnteresseerden en is al bijna uitverkocht. Het loont dus de moeite om je nog snel in te schrijven voor dit event, zodat je niets mist.

De beursvloer is op het moment van schrijven al bijna uitverkocht en omvat meer dan 60 internationale standhouders. Ook de speciale Car Wash Tours die een dag voor aanvang van het event plaatsvinden, vallen in de smaak. Sterker nog: de tours zijn inmiddels volledig uitverkocht.

Snelheid is geboden als het gaat om inschrijvingen voor de interactieve presentaties. Internationaal gerenommeerde sprekers en brancheverenigingen vertellen onder meer over het motiveren van medewerkers, de laatste trends in de sector en de opmars van digitalisering en connected cars. Ook zijn er virtuele tours door diverse wasgelegenheden te volgen. De workshops vallen in de smaak, dus zorg ervoor dat je je snel aanmeldt als je nog een stoeltje wilt bemachtigen.

Car Wash Awards

Om een indruk te krijgen van wat er op de beursvloer te vinden is, worden er op de homepage van Car Wash Show Europe artikelen van standhouders gepubliceerd. In deze publicaties gaan ondernemers dieper in op hun bedrijfsvoering en de producten die zij presenteren. De standhouders zijn even divers als de bezoekers van dit event. De Kromhouthal verwelkomt onder andere brancheverenigingen, detailing bedrijven, chemie leveranciers, fabrikanten van wasinstallaties, leveranciers van betaalsystemen en marketingbureaus.

Er valt naast een bezoek aan de beurs genoeg te ontdekken. Op 18 september vindt de uitreiking van de Car Wash Awards plaats. Deze prijsuitreiking wordt in Restaurant Stork, dat vlak naast de Kromhouthal ligt, gehouden onder het genot van een lopend buffet. Bij deze prijsuitreiking wordt een ondernemer in het zonnetje gezet die de afgelopen jaren veel voor de sector betekend heeft en naar een hoger niveau heeft getild. Geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden voor het diner en de Award-ceremonie. De prijsuitreiking is een ideale gelegenheid om te netwerken en internationale collega’s te ontmoeten. Daarnaast wordt tegelijkertijd voor de inwendige mens gezorgd.

Internationaal bezoek

De organisatie van Car Wash Show Europe heeft naast aanmeldingen van bezoekers uit Europa ook aanvragen van geïnteresseerden uit de Verenigde Staten, China, Ghana, Peru, Noorwegen en IJsland gehad. De helft van de bezoekers komt uit het buitenland. Het belooft dan ook een internationale beurs te worden die carwash-professionals van over de hele wereld samenbrengt en met elkaar verbindt. Door ervaringen te delen en kennis uit te wisselen, kunnen bezoekers van elkaar leren en daardoor de branche versterken. Dit alles kan op een laagdrempelige en vooral leuke manier. Netwerken en de banden met collega’s aanhalen is het doel. Waar kan dat beter dan in het bruisende Amsterdam?

De Nederlandse hoofdstad heeft veel vermaak te bieden. Naast een bruisend nachtleven vol sfeervolle kroegen, kenmerkt de stad zich door de vele internationale eetgelegenheden en culturele bezienswaardigheden. Na afloop van een beursbezoek is het dan ook de moeite waard om met collega’s de stad in te gaan en een rondje langs de grachten te maken en deze bijzondere plek te bezichtigen. Er is namelijk altijd wel wat te doen in deze wereldstad.

Een bezoek aan Car Wash Show Europe 2019 is niet zomaar een werkuitje. Het is een belevenis. Zorg ervoor dat je deze editie niet mist en op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen uit het vakgebied. De redactie van CarwashPro heeft een eigen stand en doet tevens uitgebreid verslag van dit event. We zien u dan ook graag op 17, 18 en 19 september. Via deze link kunt u zich direct inschrijven.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.