Fotoreportage: WashTec levert installatie nieuwe locatie Falcon Carwash

Sinds kort heeft de Rotterdamse wijk Nesselande een nieuwe wasgelegenheid. Falcon Carwash plaatste er een zestal wasboxen en stofzuigplekken voor bedrijfswagens. Wat de wasgelegenheid bijzonder maakt, is dat deze volledig onbemand is en er dag en nacht gewassen kan worden. Op het terrein staat ook een automaat van Quiosk. Deze verkoopautomaten – die ook steeds vaker bij tankstations zijn terug te vinden – zijn geschikt voor zowel foodproducten als voor non-food-producten, zoals schoonmaakdoekjes. 

De wasapparatuur werd geleverd door WashTec. Op deze locatie kunnen bezoekers cashloos betalen. “Falcon Carwash staat voor onbemand wassen voor bedrijven met een eigen wagenpark. Elk voertuig tot 3,20 meter hoog en 2,20 meter breed kan gewassen worden in de wasboxen. Deze wasgelegenheid is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Chauffeurs kiezen dus zelf wanneer ze hun bolide door de wasstraat halen”, stelt eigenaar Diederik de Klerk. Hieronder is een fotoimpressie van de nieuwe locatie te zien.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fotoreportage: WashTec levert installatie nieuwe locatie Falcon Carwash | TankPro.nl

Fotoreportage: WashTec levert installatie nieuwe locatie Falcon Carwash

Sinds kort heeft de Rotterdamse wijk Nesselande een nieuwe wasgelegenheid. Falcon Carwash plaatste er een zestal wasboxen en stofzuigplekken voor bedrijfswagens. Wat de wasgelegenheid bijzonder maakt, is dat deze volledig onbemand is en er dag en nacht gewassen kan worden. Op het terrein staat ook een automaat van Quiosk. Deze verkoopautomaten – die ook steeds vaker bij tankstations zijn terug te vinden – zijn geschikt voor zowel foodproducten als voor non-food-producten, zoals schoonmaakdoekjes. 

De wasapparatuur werd geleverd door WashTec. Op deze locatie kunnen bezoekers cashloos betalen. “Falcon Carwash staat voor onbemand wassen voor bedrijven met een eigen wagenpark. Elk voertuig tot 3,20 meter hoog en 2,20 meter breed kan gewassen worden in de wasboxen. Deze wasgelegenheid is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Chauffeurs kiezen dus zelf wanneer ze hun bolide door de wasstraat halen”, stelt eigenaar Diederik de Klerk. Hieronder is een fotoimpressie van de nieuwe locatie te zien.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.