WashTec licht nieuwe technologie toe op CWSE2019

WashTec heeft een techniek ontwikkeld om naar eigen zeggen tot ‘superieure schoonmaakresultaten’ te komen. Wasgelegenheden zouden volgens de onderneming erg veel profijt van deze methode kunnen hebben. Op Car Wash Show Europe 2019 gaat salesmanager Jim Rennie dieper in op deze lineaire technologie.

In zijn interactieve presentatie vertelt de sales manager over het ontstaan van deze technologie. Ook wordt uitgelicht vanuit welke noodzaak deze techniek is ontwikkeld. Daarnaast wordt uitgelegd hoe deze methode werkt en geïmplementeerd moet worden in de bedrijfsvoering.

Superior Cleaning Results with Linear Technology

Op 19 september is de presentatie ‘Superior Cleaning Results with Linear Technology’ te volgen op CWSE 2019. De sessie duurt van 12.30 tot 13.00 uur en vindt plaats in Room 1. Uiteraard zijn er meerdere interactieve presentaties en andere interessante meetings te bezoeken op Car Wash Show Europe 2019. Het event vindt op 18 en 19 september plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Bekijk het volledige programma hier.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

WashTec licht nieuwe technologie toe op CWSE2019 | TankPro.nl

WashTec licht nieuwe technologie toe op CWSE2019

WashTec heeft een techniek ontwikkeld om naar eigen zeggen tot ‘superieure schoonmaakresultaten’ te komen. Wasgelegenheden zouden volgens de onderneming erg veel profijt van deze methode kunnen hebben. Op Car Wash Show Europe 2019 gaat salesmanager Jim Rennie dieper in op deze lineaire technologie.

In zijn interactieve presentatie vertelt de sales manager over het ontstaan van deze technologie. Ook wordt uitgelicht vanuit welke noodzaak deze techniek is ontwikkeld. Daarnaast wordt uitgelegd hoe deze methode werkt en geïmplementeerd moet worden in de bedrijfsvoering.

Superior Cleaning Results with Linear Technology

Op 19 september is de presentatie ‘Superior Cleaning Results with Linear Technology’ te volgen op CWSE 2019. De sessie duurt van 12.30 tot 13.00 uur en vindt plaats in Room 1. Uiteraard zijn er meerdere interactieve presentaties en andere interessante meetings te bezoeken op Car Wash Show Europe 2019. Het event vindt op 18 en 19 september plaats in de Kromhouthal in Amsterdam. Bekijk het volledige programma hier.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.