Fotoreportage: Mesa Coatings faciliteert vloersysteem in Frankrijk

De Franse carwash Locarest Sàrl is voorzien van een nieuwe vloer die door een Nederlands bedrijf werd gelegd. Mesa Coatings bracht het Mesa Fast-systeem aan in de wasgelegenheid in Thionville. Voortaan is de ondergrond weer vloeistofdicht en gemakkelijker schoon te maken.

De ondergrond van de wasgelegenheid werd geschuurd door het bedrijf uit Bladel. Het Mesa Fast-systeem werd in de wasstraat en voorwasplaats aangebracht. De wasstraat is door Mesa Coatings tevens voorzien van plinten. Dankzij het vloersysteem is de vloer antislip, chemisch bestendig en mechanisch belastbaar. De klus trok veel belangstelling van omwonenden.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Fotoreportage: Mesa Coatings faciliteert vloersysteem in Frankrijk | TankPro.nl

Fotoreportage: Mesa Coatings faciliteert vloersysteem in Frankrijk

De Franse carwash Locarest Sàrl is voorzien van een nieuwe vloer die door een Nederlands bedrijf werd gelegd. Mesa Coatings bracht het Mesa Fast-systeem aan in de wasgelegenheid in Thionville. Voortaan is de ondergrond weer vloeistofdicht en gemakkelijker schoon te maken.

De ondergrond van de wasgelegenheid werd geschuurd door het bedrijf uit Bladel. Het Mesa Fast-systeem werd in de wasstraat en voorwasplaats aangebracht. De wasstraat is door Mesa Coatings tevens voorzien van plinten. Dankzij het vloersysteem is de vloer antislip, chemisch bestendig en mechanisch belastbaar. De klus trok veel belangstelling van omwonenden.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.