Video: Vormgeving en realisatie Matz Carwash

Eind vorig jaar was de realisatie van Matz Carwash in Zutphen een feit. WashTec plaatste de 44 meter lange kettingstraat en filmde de werkzaamheden. In deze video wordt de duurzaamheid van de wasstraat, de impact van klantbeleving en de visie van ondernemer Martin Kniest belicht.

De wasstraat gebruikt voor het grootste deel gerecycled water. Zo wordt 40 kuub water per uur gerecycled. Verder is de wasstraat uitgerust met meelopende wielborstels met licht. Inzetten op beleving is erg belangrijk voor Kniest. Op de verschillende schuimbogen zit speciale led-verlichting.

Kniest heeft speciale onderhoudscontracten met WashTec afgesloten. De ondernemer heeft een full-service contract. Dat houdt in dat het bedrijf de Zutphense ondernemer ontzorgt en de machines in goede staat houdt en direct inspeelt op mogelijke stilstand en storingen.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.