Carwash&Go heeft meer grip en uitstraling dankzij nieuwe vloer

De voornaamste reden waarom de vloer van Carwash&Go uit Hilversum vervangen werd, was omdat deze er volgens eigenaar Borre den Hartog ‘niet meer uitzag’. In zijn zoektocht naar een geschikte vloer, kwam de ondernemer uit bij Mesa Coatings. Den Hartog blikt terug op de renovatieklus.

De oude vloer voldeed aan de eisen die op het gebied van vloeistofdichtheid worden gesteld, maar was volgens Den Hartog langzamerhand wel aan vervanging toe: “De vloer was volledig van beton. Er zat geen coating op en de ondergrond was nog in redelijke staat. Toch moest er wat veranderen aangezien de vloer vijf jaar oud was. Naar mijn idee zag de vloer er niet meer uit en was het hoognodig om voor een frisse uitstraling te kiezen.”

Een frisse uitstraling kiezen, betekende in dit geval een rigoureuze renovatieklus. “Ik kon ervoor kiezen om de vloer aan te smeren en oneffenheden weg te werken, zodat ik nog een paar jaar door kon gaan. Dat idee sprak me echter niet aan,” verduidelijkt Den Hartog. Een andere optie was om de boel grondig aan te pakken en een toekomstbestendige vloer aan te leggen. “Ik heb voor dat laatste gekozen, zodat we 2019 met een schone lei konden beginnen.”

Antislip

Een harde eis was dat de vloer binnen een dag klaar moest zijn. Naast de strenge deadline was de plaatsing van een antislip gedeelte een must. “Bij het voorwasdeel lopen veel mensen en ik wil dat ze veilig kunnen werken. Ook moest er een afschot bij dit deel komen”, zegt Den Hartog. De keus viel op Mesa Coatings uit Bladel. “Dit Brabantse bedrijf is een grote speler op de markt. Ik heb al anderhalf jaar goed contact met deze partij en liet enige tijd geleden al doorschemeren dat ik op den duur aan een nieuwe vloer toe was. Ze lieten mij het tempo bepalen waarop ik benaderd wilde worden en dat bevoel mij wel. Mesa Coatings communiceert op een open en eerlijke manier.”

De werkzaamheden begonnen met het opschuren van de vloer. “Er moest behoorlijk wat gebeuren. De wasstraat moest flink op de schop, want zowel het voorwasgedeelte als de betonnen wanden hadden een opknapbeurt nodig. Het schuurproces verliep voorspoedig al waren sommige delen van de vloer nog vochtig. Iets dat we niet verwacht hadden, maar wat uiteindelijk weinig problemen opleverde. Als ik terugkijk op de verzette werkzaamheden valt op hoe snel en ordelijk alles verliep. We zijn om 6.00 uur ochtends begonnen met de werkzaamheden en om 23.00 uur stopten we ermee. De klus was toen geklaard”, stelt Den Hartog. ”

Troffelvloer

Na een dag hard werken, was Carwash&Go voorzien van een gloednieuwe MesaCon 6000 vloer. “Deze troffelvloer heeft zijn waarde ruimschoots bewezen heeft. Talloze wasgelegenheden beschikken over deze ondergrond en zijn daar zeer over te spreken. Tel daar de snelle plaatsing bij op en je begrijpt dat de keuze snel gemaakt is. Mesa Coatings geeft geen garantieperiode aan, omdat dat locatieafhankelijk is. De levensduur van deze coating is namelijk afhankelijk van het gebruik en onderhoud ervan”, stelt Den Hartog.

Inmiddels wordt er weer volop gewassen in Hilversum. Na een dag stilstand was Carwash&Go weer volop in bedrijf. Niet alleen Den Hartog is zeer tevreden over de verrichtte werkzaamheden: “Het personeel heel blij met de nieuwe vloer. Ze zitten lekkerder in hun vel en zijn trots op hun werkplek. Een ander voordeel is dat deze vloer vrij gemakkelijk schoon te houden is. Dat werkt erg prettig.”

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Carwash&Go heeft meer grip en uitstraling dankzij nieuwe vloer | TankPro.nl

Carwash&Go heeft meer grip en uitstraling dankzij nieuwe vloer

De voornaamste reden waarom de vloer van Carwash&Go uit Hilversum vervangen werd, was omdat deze er volgens eigenaar Borre den Hartog ‘niet meer uitzag’. In zijn zoektocht naar een geschikte vloer, kwam de ondernemer uit bij Mesa Coatings. Den Hartog blikt terug op de renovatieklus.

De oude vloer voldeed aan de eisen die op het gebied van vloeistofdichtheid worden gesteld, maar was volgens Den Hartog langzamerhand wel aan vervanging toe: “De vloer was volledig van beton. Er zat geen coating op en de ondergrond was nog in redelijke staat. Toch moest er wat veranderen aangezien de vloer vijf jaar oud was. Naar mijn idee zag de vloer er niet meer uit en was het hoognodig om voor een frisse uitstraling te kiezen.”

Een frisse uitstraling kiezen, betekende in dit geval een rigoureuze renovatieklus. “Ik kon ervoor kiezen om de vloer aan te smeren en oneffenheden weg te werken, zodat ik nog een paar jaar door kon gaan. Dat idee sprak me echter niet aan,” verduidelijkt Den Hartog. Een andere optie was om de boel grondig aan te pakken en een toekomstbestendige vloer aan te leggen. “Ik heb voor dat laatste gekozen, zodat we 2019 met een schone lei konden beginnen.”

Antislip

Een harde eis was dat de vloer binnen een dag klaar moest zijn. Naast de strenge deadline was de plaatsing van een antislip gedeelte een must. “Bij het voorwasdeel lopen veel mensen en ik wil dat ze veilig kunnen werken. Ook moest er een afschot bij dit deel komen”, zegt Den Hartog. De keus viel op Mesa Coatings uit Bladel. “Dit Brabantse bedrijf is een grote speler op de markt. Ik heb al anderhalf jaar goed contact met deze partij en liet enige tijd geleden al doorschemeren dat ik op den duur aan een nieuwe vloer toe was. Ze lieten mij het tempo bepalen waarop ik benaderd wilde worden en dat bevoel mij wel. Mesa Coatings communiceert op een open en eerlijke manier.”

De werkzaamheden begonnen met het opschuren van de vloer. “Er moest behoorlijk wat gebeuren. De wasstraat moest flink op de schop, want zowel het voorwasgedeelte als de betonnen wanden hadden een opknapbeurt nodig. Het schuurproces verliep voorspoedig al waren sommige delen van de vloer nog vochtig. Iets dat we niet verwacht hadden, maar wat uiteindelijk weinig problemen opleverde. Als ik terugkijk op de verzette werkzaamheden valt op hoe snel en ordelijk alles verliep. We zijn om 6.00 uur ochtends begonnen met de werkzaamheden en om 23.00 uur stopten we ermee. De klus was toen geklaard”, stelt Den Hartog. ”

Troffelvloer

Na een dag hard werken, was Carwash&Go voorzien van een gloednieuwe MesaCon 6000 vloer. “Deze troffelvloer heeft zijn waarde ruimschoots bewezen heeft. Talloze wasgelegenheden beschikken over deze ondergrond en zijn daar zeer over te spreken. Tel daar de snelle plaatsing bij op en je begrijpt dat de keuze snel gemaakt is. Mesa Coatings geeft geen garantieperiode aan, omdat dat locatieafhankelijk is. De levensduur van deze coating is namelijk afhankelijk van het gebruik en onderhoud ervan”, stelt Den Hartog.

Inmiddels wordt er weer volop gewassen in Hilversum. Na een dag stilstand was Carwash&Go weer volop in bedrijf. Niet alleen Den Hartog is zeer tevreden over de verrichtte werkzaamheden: “Het personeel heel blij met de nieuwe vloer. Ze zitten lekkerder in hun vel en zijn trots op hun werkplek. Een ander voordeel is dat deze vloer vrij gemakkelijk schoon te houden is. Dat werkt erg prettig.”

Lees ook:

Auteur: Frank van de Ven

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.